2777
2789
عنوان

هیکل با ورزش

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته چند سالته شما شاید من کوچکتر باشم اونکه درسته اصل ورزش برای سرتونین و مغز و ... هست ولی خب منی ...

با فکر به اینکه شما متاهل هستی گفتم احتمالا من کوچک ترم😁💙

عزیزم منظور من از آسیب تمرکز بیش از اندازه بر یک عضله ست

کسایی که لیفت های سنگین انجام میدنن اسکوات ها سنگین میشینن صرفا برای اینکه عضلات باسن بزرگ تری داشته باشن 

که خود به شدت آسیب زا هست

طرف اومده خودش کایفوز داره ولی به جای رفع این ناهنجاری سنگین میگه یه برنامه بده باسن بزرگ باشه😬🤣

کلا یه برنامه تمرینی اصولی باید ۵۰ درصد عضلات میانه تنه و ۵۰ درصد باقی مونده بین عضلات باقی مونده تمرکز بشه

بله عزیزم ولی وقتی تقویت میکنه باعث سفت شدن و در نتیجه برجسته تر شدن میشه

عزیزم والا من درسش رو دارم میخونم 

شاید ۵ درصد حرف شما درست باشه که همین ۵ درصد هم تا به حال از جنبه علمی ثابت‌ نشده 😬

عزیزم والا من درسش رو دارم میخونم شاید ۵ درصد حرف شما درست باشه که همین ۵ درصد هم تا به حال از جنبه ...

عزیزم اینو که نمی تونی انکار کنی باعث سفت شدن میشه؟می تونی نههههه. وقتی سفت بشه چی میشه؟برجسته میشه دیگه شل نیست میاد بالا. متوجه شدی؟

اره شدنیه واقعا من ۶ماه بعداز اولین زایمانم رقص و ورزش مداوام شروع کردم یه مانکنی ساختم از خودم

زایمان دوم بچم خیلی اذیتم کرد دچار افسردگی شدم ولی بازم برا دل خودم شروع کردم تغییر حس کردم فقد من شکم رو مخه اونم یه ذره امیدوارم آب بشه تا آخر سال

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

عزیزم اینو که نمی تونی انکار کنی باعث سفت شدن میشه؟می تونی نههههه. وقتی سفت بشه چی میشه؟برجسته میشه ...

وای خدایا واقعا میگی؟

مرسی که از غفلت درم آوردی

وایسا فردا برم به چنتا از استادای دانشگاهم که دکترای اسیب و اصلاحی دارن با ۳۰ ساله سابقه برم بگم و اونا رو هم از غفلت دربیارم 

نه چون سفت شدن باعث برجسته شدن نمیشه

اصلا این سفت شدن آن‌قدر تاثیرش محدود و کمه که اصلا به حساب آورده نمیشه

پس هیچ مربی عاقلی نمیاد بگه بیا این حرکات رو بزن سینه ها بزرگ و برجسته میشه

البته به جز مربی های بی سواد