2777
2789

خواهرم اشتراک الماس تجربی داره، راضی راضیه...

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

من دوساله دارمش

بدیش اینه که تایم کلاسا طولانیه

من همیشه ازش جا میمونم ترجیح دادم واسه شیمی مبتکرانو بخونم واسه فیزیک هرجا مشکل داشتم از تلگرام فیلم ببینم و فقط زیستشو ببینم 

ریاضی هم کلا ضعیفم هیچی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اون موقع که هنوز خیلی معروف نبودن تهیه کردم کلاسا و آزموناشونو 

خیلی خوب بودن اما قرار نیست معجزه بکنن باید خودت درس بخونی 

و اینکه یادمه حجم کلاسا و مطالب خیلی زیاد بود باید ساعت مطالعه ت بالا باشه که هم به کلاسا برسی و هم خودت بخونی

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.🌹

پکیج الماسش بی نظیره.

قیمت عالی

اساتید خبره

تازه برای سه ساله 

آزمون کلاس همه چی داره 

بهتر از قلمچی هست با اختلاف

قلمچی فقط پول مفت میگیره اندازه یه سال آزمونش به اندازه پکیج سه ساله ماز هم نیست تقریبا دوبرابرشه همینقدر بی وجدان

[QUOTE=392120442]من دوساله دارمش بدیش اینه که تایم کلاسا طولانیه من همیشه ازش جا میمونم ترجیح دادم و ...

مثلا شیمی نزدیکای سه ساعت واقعیتش از عالم و آدم متنفر میشدم انقد زیاد بود تایمش تازه من رو دو ایکس می‌دیدم 

فیزیک مثلاً یه استادی بود نزدیک چهار ساعت 

اصلا آدم فرصت تست زدن نداره بخصوص تو دوران مدرسه 

من ساعت ۲ تعطیل میشدم تا برسم خونه و بخوابم اصلا یه وضعی 💔