2777
2789
عنوان

تهران عالیه

300 بازدید | 37 پست

وییوش خیلی باحاله فقط یبار اومدم پارسال شهریور اومدم چشای مامانمو لنز گذاشتیم عمل کردیم بیش از حد خوب بود مخصوصا میدان ونک اون برج میلاد و برج آزادی به به کیف کردم قشنگ اون پاساژش که سفینه داشت سوئیت گرفتیم تو ونک هتل رازی بود شیفتش شدم خیلی خوب بود ۳ روز موندیم کاش یکم دیگه میموندیم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب خداروشکر که از تهران رضایت داری 😍😍😍انشالله سفرهای بیشتر برای تفریح و نه بیماری 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

فک‌کنم فقط منم که حس خفگی دست میده بهم😐

من بلوچم زبانم بلوچی لباسم بلوچی فرهنگم بلوچی وطنم ایران مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍بااحترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌کاری داشتین تاپیکام درخدمتتونم

عق واقعا به تهران منکه متنفرم از تهران گیر افتادم نمیتونم ازش برم بیرون شلوغی آلودگی آدما همه بی اعصاب گرونی الکی...

خدا همان کسی است که برای موسی دریا را شکافت و برای ابراهیم آتش را گلستان کرد،خدای گرانی و قحطی، همان خدای ارزانی و فراوانی است،بندگی کن تا ببینی حتی دریا را هم برایت میشکافد.

همین برا چند روز قشنگ ب نظرت اومده 

وگرنه منی ک تنگی نفس گرفتم اینجا هوا نی دارم خفه میشم 

چند روز پیش حالم بد شد تا برسم بیمارستان تو شلوغی ترافیکش جون دادم 

یه خونه خودم ب مامانم ۲ ساعت تو ترافیکم 

فقط ارزومه شوهرم ی شهری کار پیدا کنه بزنم بیرون از اینجا 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️