2777
2789
عنوان

خواستگار

95 بازدید | 13 پست

روضه دعوت شدیم خونه دختر عموم بعدش که داشتیم میومدیم پسر اومده بود دنبال خواهر و مادرش بعد دیگه به دختر عموم گفته بودن حالا اجازه گرفتن این ایام تموم شد بیان خواستگاری

دختر عموم میگه اینا رو خیلی وقت میشناسن اخلاق پسرخوبه وضعیت مالیش هم خیلی خوبه هر چی هم گفته بودم بهشون گفته قبول کردن

فقط دلم پیش اکسمه بنظرتون اگه ازدواج کنم بعد ازدواج بازم بهش فکر میکنم کسی هست تو اینجور شرایطی قرار گرفته باشه میشه راهنمایم کنید ممنون میشم

اکسم چند وقت پیش گفت نامزد کرده ولی می‌دونم بخاطر اینکه حرص منو دربیاره گفت حالا واقعا میگم نکنه نامزد کرده دیگه نیاد سراغم🥲

مورد زندگی رو داری بخاطر کسی از دست میدی که بهت دروغ میگه معلوم هم نیست میگیردت یانه

اگه دوست داره بگید خواستگار دارم باید بیاد خواستگاری

نیومد ارزش فکر کردن هم نداره چه برسه به دوست داشتن

به خاطر کسی که به زمانی تو مغزت بوده گند نزن به اینده ت. اون اگه ادم یود که نمیشد اکس 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مورد زندگی رو داری بخاطر کسی از دست میدی که بهت دروغ میگه معلوم هم نیست میگیردت یانهاگه دوست داره بگ ...

یعنی بگم بیاد بعد اگه یه وقت پرسید قبلاً با کسی بودی بگم اره یا نه خیلی استرس دارم 

حرفات درسته ولی اگه برگشت چیکار کنم ؟

هیچی.. اصلاا بهش فکر نکن.. نقدو بچسب نه نسیه رو. 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

چه شیرین 😂😂😂🤌🏻

غیر اینه دختررر. خواستگار تکلیفش معلومه.. همه چیشم اوکبه. حالا اون اکس به لا قبا بیاد هزار تا ناز و ادا بیاد برات. اره برا من دختراا ریختن تو خیابون تو نیاشی یکی دیگه. اخرم بگه ننم پسند نکرد.. تو بمونی و جوونی و عممر و لحظات طلایی که هدر دادی و بر نمیگرده 

تاحالا یکی اینجوری خوب قانعم نکرده بود😂🤌🏻

حالا قاانع شدی یا نه؟؟ 

نه قانع شدم واقعاً

خداروششششکرررر