2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

والا شوهر خوبی داری سوپ رو قبول دارهاونوقت شوهرمن بعد سوپ میگه غذا رو بیار نباشه اوه....

من هیچوقت شام درست نمیکنم همسرم نمیزاده شام درست کنم.

سوپم چون بچم مریص بود درست کردم

والا شوهر خوبی داری سوپ رو قبول دارهاونوقت شوهرمن بعد سوپ میگه غذا رو بیار نباشه اوه....

ما برعکسیم

من همیشه سوپ رو به عنوان پیش غذا درست میکنم یا عصرونه

مثلا عصزونه سوپ جو یا آش دوغ واینا درست میکنم بعد دو سه ساعت دیگه شام

شوهرم میگه خب همینو میذاشتی شام 

امشالله که چیزی نمیشهسرماخوردی؟

نه  عمل   کیسه  صفرا کردم  نباید  کلا روغن  و نمک  بخورم     دیگه  نمیدونم  چی   درست کنم  خسته شدم از ابپز   بخار پز   گریل   کردن  کباب     خسته کننده است     هی غذاهای تکراری   

ما برعکسیممن همیشه سوپ رو به عنوان پیش غذا درست میکنم یا عصرونهمثلا عصزونه سوپ جو یا آش دوغ واینا در ...

والا خوش بحالت عزیزم من باید غذا بزارم براش آش و سوپ رو پیش غذا میگه

سلامتی و خوشبختی دخترم
نه عمل کیسه صفرا کردم نباید کلا روغن و نمک بخورم دیگه نمیدونم چی درست کنم خسته شدم ...

اهااا خب اگع دکتر منع کرده نخور عزیزم خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد تا دوره اش بگذره

یا تگه سرخ کن بدون روغن داری داخل اون درست کن

من به سرم زد خوراک لوبیا درست کنم 

میتونی سالاد ماکارونی و پاستا و ایناهم درست کنی خیلی نمک نمیخواد

اهااا خب اگع دکتر منع کرده نخور عزیزم خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد تا دوره اش بگذرهیا تگه سرخ کن بدون ...

سس  میخواد  اخه    سالاد ماکارانی  سس  اینا که  کلا  حذف  باید کنم از  غذا م     اره میشه  تو سرخ کن بدون  روعن ولی   اصلا  حال نمبکنم  با طعمش    تو  تابه   کم روغن  درست میکنم     ایششالله  چیزی  نشه   تخم مرغ  که  کلا  نباید  تا  ۳ ماه بخورم     الانم  نزدم تو مواد  کتلت  ایشالله وا  نره