2821
2789
عنوان

عيدي عروس

391 بازدید | 26 پست

از اونجا كه من و شوهرم دعوا كرديم امروز برام عيدي اوردن اقا نيومده بود خيلي بغضم گرفت گثافت فك كرده كيه 

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

مگه امروز باید میومدن عید نشده

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

جانم انشالله که آشتی میکنی مطمئن باش منم مثل توام گاهی دعوا گاهی آشتی پیش میاد اینطور چیزا

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
عيدي واسه عروس ميارن

خوب هنوز عید نشده

لباس عید و اینا منظورته

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
مبارکه. اشکال نداره با هدیه هات خوش باش

اخه بيشور انقدر ادب نداشت ابرو داري كنه

جانم انشالله که آشتی میکنی مطمئن باش منم مثل توام گاهی دعوا گاهی آشتی پیش میاد اینطور چیزا

اخه حداقل ادب داشت قبلانا ميومد الان مامانش تا فيها خالدونش پرش كرده

مادرشوهرت اینا آوردن یا رفتی خونه شوهر مامانت اینا آوردن؟ 

مامان اون مرتيكه اينا اوردن 

اخه حداقل ادب داشت قبلانا ميومد الان مامانش تا فيها خالدونش پرش كرده

آره منم مادر شوهرم و خواهر شوم وای نگو او نقد پر میکنن نامزدی خیلی سخته بخدا من دیونه شدم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
آره منم مادر شوهرم و خواهر شوم وای نگو او نقد پر میکنن نامزدی خیلی سخته بخدا من دیونه شدم 

الهي خير نبينن

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792