2777
2789

دوستان میگم چرا من دور و برم هرکی رو دیدم خیلی میخندیده دنیا زهرش کرده،مثلا خواهر شوهرم به ترک دیوار هم می‌خندید کلا خودش و همسرش نابود شدند ،خودم خیلی شاد بودم الان کلا نمیخندم،پس چطور تو دنیا کلاسهای خنده میزارن،اینجا تا میخندی کن فیکون میشی

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی من برعکسشم دیدم 

کسایی که خیلی خوش خندن و زندگیشونم خوبه واقعا

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

یه همسایه داشتیم بنده خدا کلا با خنده صحبت می‌کرد زندگیش رو اونقدر غم گرف که الان افسردگی گرفته،فامیلای پدرم خانومه اونقدر می‌خندید که اشکال جاری می‌شد از پنج پسرش چهارتاشون فوت شدن ،نمیدونم والا تاثیر خنده اینقدر شومه

کلا دیگه ایمان آوردم که تو فیلمه میگف طوری شادی کن که غم رو بیدار نکنی،همسایمون بس که می‌خندید یکی از همسایه ها بهم گفت اینا به چی می‌خندن ،شوهرش چند ماه پیش جوون رفت زیر خاک ،والا جرئت نمیکنم دیگه بخندم