2777
2789

دارم افسردگی شدید میگیرم 😭

من امسال پشت کنکور بودم کلی خونده بودم ولی ترازم کم شد هدفم پزشکی بود 😭ولی نمیارم😭😭 اصلا به رشته های دیگه علاقه ندارم ولی توان پشت موندن هم ندارم😭 احساس میکنم یه آدم پوچ و بی ارزشم فقط دارم گریه میکنم اصلا نمیتونم قبول کنم اینجوری شده😭😭اصلا هیچکس هم باهام دیکه کاری نداره کاش بمیرم من اصلا هیچ امیدی به اینده ندارم😭😭 دعاهام هم که اصلا نیمگیره😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرعمه من بعداز ۵ سال تونست پرشکی بیاره

برای آرزوت بجنگ عزیزم خیلیا هستن  قبول نشدن

امیدوارم موفق باشی✨

تو باز خواهی گشت .... مهربان تر از همیشه؛.                                  در شبی از تاریخ که                                                         این عشق دیگر نبضی نخواهد داشت....                          تایپکای قبل از ۱۴۰۴/۶/۲۰ متعلق به من نیست و گردن نمیگیرم😂🙂

حالا هر چی حتی اگر ۷سال باشه🫥

الان کنکور دیگه مثل قبلنا راحت نیست 

اگه بمونم باید هم امتحان نهایی یازدهم بدم هم دوازدهم نمره هام پاک میشه باید دوباره همرو بدم نمیتونم اونقدر بخونم

سلام،

اول از همه نفس عمیق بکش، اشکال نداره که ناراحت و دلسرد باشی. این جریان اصلا ارزش تو رو تعیین نمیکن و اصلا تو پوچ یا بی‌ارزش نیستی.

خیلی‌ها تو زندگیشون با شکست‌های بزرگ روبه‌رو شدن، ولی آدم‌هایی که جلو رفتن، موفق شدن. پشت کنکور موندن، ساعت‌ها تلاش کردن، یعنی تو واقعا ظرفیت و تلاش داری؛ فقط نتیجه این بار اون چیزی نبود که میخواستی، ولی این پایان دنیا نیست.

مهم این که الان خودت رو مقصر ندونی، هیچ کسی در دنیا کامل نیست و هر کسی مسیر خودش رو داره. میتونی کمی استراحت کنی، حال خودت رو جمع و جور کنی، بعد دوباره با آرامش و استراتژی جدید مسیرت رو به امیدخدا و لطف و کمک های خدا بسازی انشالله. 

اینو بدون دعا و امیدت هنوز ارزشمند. شاید جواب دعا تو زمان خودش میاد به امیدخدا. خدا میبینه تلاش و قلب پاکت رو

با خدا خیلی حرف بزن .. درباره این حرف زونا تاپیکامو بخون از ته دل و قلبم گفتم..

دعاهات حتما میگیره

خدا خیلی بزرگ و مهربون و قدرتمند خیلییییی

خدا می‌بینه و میشنوه آگاه و داناست

خدا پشت و پناهت باش💚🌿

💚یا الله💚