ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من هر روز بچه ی خودنو میبرم میارم با ماشین ولی حاضر نیستم سرویس مدرسه بشم خیلی مسولیت داره.باید خیلی آن تایم و دقیق باید باشی دیگه ۹ماه سال تحصیلی هر روز درگیر ی حتی اگه بجه خودت نخواد بره مدرسه
این روزا از رو نداری عاشق و معشوق میشن من یه لیلیمیشناسم مهرشو از مجنون گرفت
من سرویس نبودم ولی شاید رفت و آمد یکی از دوستای دخترم رو قبول کنم
فکر کنم بدترین قسمتش اینه که تو بدترین حال هم باید بری
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
من سرویس بودم. سختیش اینه که تو اون سرمای زمستون ۶ صبح تو هوای تاریک باید بیدار شی بچه بیاری. ظهر هم که ترافیکه چون مدرسه تموم میشه. ماشینتم خراب میشه و کیلومترش میره بالا ممکنه خط و خش بیوفته.