2777
2789
عنوان

ماشین ڟرفشویی

109 بازدید | 13 پست

کمک....میخوام  ماشین ڟرفشویی بخرم  اما موندم  چه مارکی بخرم ؟؟

میگن بوش ، ایندزیت ، موریس ،از همه بهتره  اما  اینا دیگه اصلشون  پیدا نمیشه .

شما بگید چکار کنم ؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از آسناها میگفت  ماشین ظرفشوییها  عین  همن فقط مهم  نحوه استفادت از پودر و نمک و جلادهنده  و میزانشون هست.

مثلا اگر  پودر بریزیس ظرفها خش میفته  یا اگر زیاد بریزی لکه دار میشن  و ...

[QUOTE=55701390]چرا ؟[/QUOTبعد از دو هفته .هیترش سوخت ..یک ماه افتاده بود نمایندگی تا قطعه اومد و درستش کردن .یه ایراد دیگه هم داره که خودشون هم نتونستن درستش کنن .گفتن از کار خونه ایراد داره ..۲/۵پول دادم واسه یه اسقاطی

دختر نفس مامانشه
من و خواهرم و مادرم بوش داریم و خیلی راضی هستیم البته چند سال پیش خریدیم. 

خوب همین دیگه ..ــالان  دیگه بوش  چند سال پیش گیر  نمیاد و همه چی قلابی شده 😞😞😞😞

پس چرا من ال جی دارم راضی نیستم؟؟ چه شوینده ای استفاده میکنی ؟ چه برنامه ای؟

شايد عزيزم درست نمي چيني ظرف هات رو ويا اينكه از شوينده هاي خوبي استفاده نمي كني نمك هميشه پرميكني جلا دهنده ميريزيد من از قرصfairyاستفاده ميكنم ،يا شايد ماشين تون اصل كره نيست شايد مونتاژ ويا شايد قديمي البته مامان من ماشين ده سال پيش داره الجي اون هم هنوز راضيه ،بخاطر همين ما براي جهيزيه خواهرم هم الجي خريديم چهار ميليون وخوردهاي كه ميشد با اين پول براش بوش  هم بخريم اما چون همه مون داشتيم و راضي بوديم اون هم الجي خريد 

شايد عزيزم درست نمي چيني ظرف هات رو ويا اينكه از شوينده هاي خوبي استفاده نمي كني نمك هميشه پرميكني ج ...

من قرص fairy نمیگیرم اخه گرونه

همه ولخرجی میکنم اما برا بعضی چیزا که لازم خرج کنم زورم میاد

من‌ ژل پریل میریزم