سلیناخانومممم مدیر استارتر عضویت: 1403/09/21 تعداد پست: 5708 عنوان چچچچچچچچچقد میشه⁉️ 239 بازدید | 15 پست تراز کنکورم فک کنم شده ۳۵۰۰ نمیدونم مطمئن نیستم چون کافی نتیه گفت بالا نمیاد بعد امروز زنگ زد گفت حدود ۳۵۰۰ هست بعد معدل اگه خییلی تراز بده ۴۰۰۰ میدهجمع این دوتا چند تراز میشهخدایی نخندین بهم من افسردگی حاد داشتم تا بعد کنکور💔 میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂 1404/05/26 | 16:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
himaaa عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 7082 تراز کنکور رو ضرب در چهار دهم کن معدل رو ضرب در شش دهم باهم جمع کن
سلیناخانومممم مدیر استارتر عضویت: 1403/09/21 تعداد پست: 5708 عه تو جمع که نمیشه ترازت اینه من کی 😂 میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂
سلیناخانومممم مدیر استارتر عضویت: 1403/09/21 تعداد پست: 5708 عه تو جمع که نمیشه ترازت اینه ن باو ترازا ک بالاتر میرهمیخام بفهمم ک ب ۵۰۰۰ میرسه یا ن میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂
دختری_در_کنج_اتاقش عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 13543 رلم گفت ۳۸۰۰ پیشه دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍 چنلم :https://t.me/namersii
سلیناخانومممم مدیر استارتر عضویت: 1403/09/21 تعداد پست: 5708 رلم گفت ۳۸۰۰ پیشه عه جمع ۴۰۰۰ با ۳۵۰۰ میشه ۳۸۰۰؟؟ میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂
دختری_در_کنج_اتاقش عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 13543 عه جمع ۴۰۰۰ با ۳۵۰۰ میشه ۳۸۰۰؟؟ بله دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍 چنلم :https://t.me/namersii
سلیناخانومممم مدیر استارتر عضویت: 1403/09/21 تعداد پست: 5708 مگه معدلت چند شده اسی؟ فککنم ۱۰ میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂
سلیناخانومممم مدیر استارتر عضویت: 1403/09/21 تعداد پست: 5708 تجربی هستی؟ اره میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂