2777
2789
عنوان

فیلم گرفتن بدون اجازه

373 بازدید | 38 پست

سلام دوستان مدتی پیش یه آقایی (آبدارچی مشاوراملاک)کتکم زد،اون آقا معتاد بود،طوری که دستم شکست،ازم باج می‌خواست. منم عصبانی شدم ،رفتم دنبالش کردم و رفتم چند تا کتک بهش زدم،الان ازش شکایت کردم،یه آقایی پیدا شده میگه  از اون صحنه‌ای که داشتی اون آقا رو چنگ می‌نداختی فیلم گرفتم ازت،و به عنوان مدرک میارم در دادسرا تا اون آقا تبرئه بشه 

می‌تونم به جرم اینکه غیر قانونی از من فیلم گرفته شکایت کنم؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخه عزیزم میگه به عنوان مدرک میارم در دادگاه این فیلمو.

شاید بلوف میزنه اصلا فیلمی نباشه و از طرف همون آبدارچی باشه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

چرا باید آبدارچی کتکت بزنه؟

رفتم پول پیش مستاجر رو تسویه کنم،این آقا آبدارچی مشاور املاک بود گفت باید کل پول رو درجا بزنی به کارت من،منم گفتم صبر کنیم تا مدیریت مشاور املاک بیاد،تو همین حال منو بغل کرد از ۵ تا پله مشاور املاک شوتم کرد بیرون انداخت منو زمین دستم شکست

آخه عزیزم میگه به عنوان مدرک میارم در دادگاه این فیلمو.

خب توام بگو بدون اجازه گرفتی واین جرم داره

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

فیلم که ملاک نمیشه. شما رفتید پزشک قانونی واسه داشتن مدرک در دادگاه؟

آره پزشک قانونی،شکایت کردم  آقای آبدارچی منو بغل کرد شوتم کرد از ۵ تا پله پایین،گفت فقط می‌خوام بکشمت،دستم شکست،بعد عصبانی شدم دنبالش کردم رفتم ورم بهش نمی‌رسید در حد اینکه چند تا چنگ بهش انداختم،الان همون آقای مستاجر که یه فرد مجردیه دلمون براش سوخت خونه رو زیر قیمت بهش داده بودیم بشینه،میگه منم شما رو تعقیبتون کردم، ازت فیلم گرفتم اون آقا رو کتک زدی، به عنوان مدرک میارم در دادگاه که شکایتت پایمال بشه و اینکه میام به قاضی میگم این آقای آبدارچی تو رو شوتت نکرده

شاید بلوف میزنه اصلا فیلمی نباشه و از طرف همون آبدارچی باشه

آخه امروزم تهدید کرد برام پیغام رسوند گفت فیلمت تو گوشیمه نمی‌ذارم شکایتت از این آقای آبدارچی به جایی برسه