2777
2789
بنظرتون تراز ۹۳۰۰ پشت بمونه؟

تراز نهایی؟

کنکوریه ۴۰۷ و کنکوریه بدبخت محسوب میشم هم اکنون💔🫀ولی میرسم به هدفم چون تلاش مبکنم براش🦷🥼🥹 تاپیکای ۹ مرداد به قبلم گردن نمیگیرم پس راجبش چیزی نگید یکمی اخلاقمم شبیه حبیب زود عاشق میشم 😆

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چطوریاس؟ اشپزخدته داره؟ اب سرد و گرم؟فرقش با کتابخونه چیه؟

اره اشپزخونه داره اب سرد کن داشت و اب گرمم هم گاز بود خودت میتونستی گرم کنی و فرقش اینه که راحت تری میتونی لباس راحتی بپوشی و همینکه اشپزخونه داره و کمد داره برای کتابات که نخوای ببری و بیاری 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

نهههه

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

چطوریاس؟ چه تفاوتی با کتابخونه داشت؟

من صندلی وی ای پی دارم توی  کتابخونه 

الآنم میرم کتاب قرض میگیرم و اونجا میخونم کلا و استفاده میکنم جدا از درس 

می‌دونی یعنی فرقی با پانسیون نداره آنچنان بخش وی ای پی ولی بخش ساده یه کم رفت و آمد بیشتره ولی پانسیونی که من رفتم مراقب داشت کمکشون میکرد و اینکه ساعت پارت بندی درس خواندن داشت و اعلام می‌کرد که بخونن کی استراحت کنن جای خواب داشت و های تمیز بود و نور گیر خوبی داشت و آشپزخونه و یخچال همه چیز داشت 

خودت هم باید بری پانسیون تا پانسیون فرق داره کتابخونه هم با کتابخونه

مرد درخواست بده داره نشون میده حرومزادست 😒 با کارشون عصبانیت میکنن بعد میگن چته. 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه 🌹

مگه اومده نهایی؟ مگه فقط نتیجه تراز کنکور نیومده؟

مرد درخواست بده داره نشون میده حرومزادست 😒 با کارشون عصبانیت میکنن بعد میگن چته. 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه 🌹

آره اگر هدفت اون چیزیه که نمی‌رسی بمون یه عمر حسرت به چیزی که نرسیدم بهش رو نمیتونم تحمل کنم منم الان اینطوری شده اوضاعم ترازم بالاست کنکور ولی نهایی متوسط به پایین 

اگه اصفهانی میتونم بپرسم کدوم کتابخونه رفتی راضی بودی؟

نه اصفهان نیستم ببخشید 🌹🌹

حتی اگه رویاش دندون باشه؟

دندون میاری که ولی بنظره من ارزشه نداره یسال استرس بکشی باز