2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو بارداریم تقریبا هر شب ازین خوابها میدیدمحالت های بدن و هورمونا و حال روحیمون خیلی روی دیدن کاب ...

عزیزم لطفا اگر میشه راهنماییم کن

منم این ماه خیلی داروهای هورمونی و امپول زدم برای بارداری پنج روز دیگه وقت پریودیمه دکتر بهم گفت منتظر باش ببینم تستت مثبت میشه یا ن 

روز سیزدهمم فولیکولوم سیزذه بود ولی گفت داروهاتو بخور ادامه بده وضعیتت خوبه ینی امکانش هست این ماه باردار باشم؟؟ 

ولی خب از دیروز خیلی کمرم درد میکنه مث کمر درد پریودی گیج شدم دیگه🥲🥲🥲

عزیزم لطفا اگر میشه راهنماییم کنمنم این ماه خیلی داروهای هورمونی و امپول زدم برای بارداری پنج روز دی ...

امپول ازاد سازی هم زدی عزیزم؟؟

من خودم تنبلی داشتم دارو خوردم روز ۱۲ فولی ۲۱ بود امپول زدم و همون ماه باردار شدم

به نظرم هر فولیکول روزی دومیلی رشد میکنه 

احتمالا شما روز ۱۶ و ۱۷ تخمک گذاری داشتی

ان شالله که باردار باشی

اخه واقعا فولیکول فقط یه دلیل برای بارداریه. امان از وقتی که خدا بخواد 

الهی به امید خودت...  
عزیزم لطفا اگر میشه راهنماییم کنمنم این ماه خیلی داروهای هورمونی و امپول زدم برای بارداری پنج روز دی ...

البته منم ماهی که باردار بودم خیلی دلدرد پریودی داشتم میگفتم هر لحظه ممکنه بیاد

الهی به امید خودت...  
امپول ازاد سازی هم زدی عزیزم؟؟من خودم تنبلی داشتم دارو خوردم روز ۱۲ فولی ۲۱ بود امپول زدم و همون ماه ...

دقیقا هر چی خدا بخاد 

این کمر درده رو اعصابمه میگم حتما دیکه میخام پری بشم و این ماهم هیچچچ

ن عزیزم نزدم امپولو دکترم گفت نیازی نیست وضعیتت خوبه فقط داروهاتو ادامه بده و ی شب در میون تا شب بیستم رابطه داشته باش