2777
2789
عنوان

کسی کیف و کفش چرم استفاده میکنه

79 بازدید | 13 پست

خوب خیلی از لباسا ..کیف و کفشا چرم هستن.. من فک نمیکردم واقعا از پوست چرم حیوانات تهبه بشن.و طبیعی باشن فک میکردم مصندعین.مثلا کیف و کفش چرم مشهد حیلی استفاده میکنم.. اینا الان از پوست حیوانات تهیه میشن؟  اینکه میگن حیوونا رو با زجر میکشن پوستسون و میکنن  این محثولات چرمی اینجوری تهیه میشن

از خود فروشنده ها که میپرسی میگن چرم مصنوعی درجه یک 

دیکه واقعیت رو نمیدونم

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرم مصنوعی خوبه... یا حتی حیوونی کشته شده باشه مثلا گاو یا .. از چرمش استفاده بشه .. ولی  یه چیزایی میگفتن ج

حیوونارو با زجر میکشن و ‌. خز طبیعی نخرید نمیدونم این چرم هم اونجوری تهیه میشه ؟

اگه چرم حیوانات منظورش گاوه که خب بعد از ذبح گاو پوستش رو میکنن 

ولی حیوونای دیگه اگه کم باب باشن خیلی بده ): 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

چه ربطی داره اول حیوان ذبح میشه بعد پوستش،کنده میشه

اینطوری باز خوبه از گوشتش استفاده کردن چرمش و براب این کار استفاده میکننو ... مثلا برای خز طبیعی میگفتن روباهارو با زجر میکشن مبخوام ببینم چرم یه وقت با زجر حیوونی کشته نشده باشه

😐🫤🫤

چرم اسمش رپشه دیگه چرم پوست حیونه 

نخیر زجر کش نمیشن ولی نازشونم کسی نمیکشه 

معمولا هم چرم گاو و بز و… ان 

بعد ذبح حیوون تو کشتارگاه ها پوستش میره برای دباغی و درنهایت میشه محصولات چرم 

چرم مشهد احتمال خیلی زیاد از حیوانات حلال گوشته

اخه حلال گوشت, گوشت آهو هم حلاله ولی کی دلش میاد چرمش رو استفاده کنه؟ اگه غیر از آهو باشه خوبه عالیه

اهو که ثد درصد نیست شکار اهو مجازه

💔