2777
2789
عنوان

امیر تتلو

90 بازدید | 9 پست

خییییلی دوست دارم ازاد شه

نظرتون چیه راجبش؟ 

احترام خودتونو حفظ کنید دوستان 

کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

نظر کاملا شخصیم

متنفرم ازش خیلی بدم میاد ازش امیدوارم تا ابد بمونه زندان لایق اعدامه اصن

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَـ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃لطفا تو تاپیکای ختم قرآن و صلوات و تاپیکهای مذهبی تگم کنین ممنون🌹

آره کاش آزادش کنن 

منکه خیلی دلم واسش میسوزه  فکر میکنم درحقش ظلم شده 

صداشو هم دوس دارم 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نظر کاملا شخصیممتنفرم ازش خیلی بدم میاد ازش امیدوارم تا ابد بمونه زندان لایق اعدامه اصن

بنظرت چ کار اشتباهی کرده؟

کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

بنظرت چ کار اشتباهی کرده؟

سرچ کن

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَـ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃لطفا تو تاپیکای ختم قرآن و صلوات و تاپیکهای مذهبی تگم کنین ممنون🌹

نه من دوست ندارم آزاد باشه یک انسان پدوفیل که خودش در عقل و سلامت و هوشیاری استوری گذاشته بود و میخواست با دخترهای کمسن حرمسرا تشکیل بده. نظر من اینه.

فرزندِ ماه، گریه نکن، آن‌گاه که ماه طلوع کند، زمانِ تو فرا می‌رسد...
مبشه در خواست دوستی منو قبول کنی

نه چرا باید قبول کنم 

نظر کاملا شخصیممتنفرم ازش خیلی بدم میاد ازش امیدوارم تا ابد بمونه زندان لایق اعدامه اصن

چجوری انقد سنگدلی ؟

تو مگه چی می‌دونی ازش؟

انشاالله هرچی سنگدله از تو جهان محو بشن تا دنیا جای قشنگ تری بشه 

شلوغ اما بی کس! 🇮🇹🏐 Un giorno andrò in Italia. ولی به نظرم اون خانومی که اجازه میده بچه اش عمه مهربونشو دوست داشته باشه یه فرشته ای💔