2777
2789
عنوان

کلیه مولتی کیستیک نوزاد چند ماهه

93 بازدید | 2 پست

سلام وقتتون بخیر 

نوزاد من در دوران جنینی گفتن کلیه مولتی کیستیک داره 

الان یک ماه و چند روزشه بردم متخصص کلیه اطفال میگن اسکن هسته ای و عکس رنگی بگیر میترسم ضرر داشته باشه کسی بوده اینجور در جنینی و در نوزادی خوب شده باشه 

توروخدا برام دعا کنید 

دوست عزیزم سلام 🌷

می‌فهمم چقدر نگرانی و دلشوره داری، وقتی نوزادت تازه یک ماهشه و گفته شده کلیه مولتی‌کیستیک داره، طبیعی هست که استرس داشته باشی. این مسئله در بیشتر موارد قابل مدیریت است و اغلب مشکل جدی ایجاد نمی‌کنه.

• در دوران جنینی و بعد از تولد، یک کلیه ممکنه به‌طور غیرطبیعی و پر از کیست باشد و کلیه دیگر سالمه.
  • در اکثر نوزادان، کلیه سالم به تنهایی عملکرد کافی دارد و مشکلی ایجاد نمی‌کند.
  • اسکن هسته‌ای (Renal scintigraphy) و عکس رنگی کلیه برای بررسی عملکرد و آناتومی کلیه انجام می‌شود.
  • این روش‌ها با دوز بسیار پایین رادیواکتیو انجام می‌شوند و برای نوزادان کاملاً ایمن در شرایط استاندارد هستند. فوایدش برای تشخیص دقیق و پیشگیری از مشکلات بعدی خیلی بیشتر از ریسک‌های احتمالی است.
  • پزشک با این بررسی‌ها می‌تواند تصمیم بگیرد آیا نیاز به مداخلات درمانی یا جراحی هست یا خیر.
  • در بعضی نوزادان، کلیه مولتی‌کیستیک کوچک می‌شود و عملکرد کلیه سالم جبران می‌کند.
  • بعضی‌ها نیاز به پیگیری منظم با سونوگرافی دارند تا رشد کلیه سالم و اندازه کیست‌ها بررسی شود.
  • آرامش خودت برای نوزاد خیلی مهمه؛ نگران بودن طبیعیه ولی نوزاد این آرامش را احساس می‌کنه.
  • پیگیری‌های منظم با متخصص کلیه کودکان بهترین راه هست.
  • تا وقتی آزمایش‌ها انجام نشده، از حدس و نگرانی بیش از حد پرهیز کن.
  •   لطفا به کانال یوتیوب من  doctorkoodakshoma  بپیوندید تا  مطالب روزانه علمی پزشکی کودکان را در کنار هم بررسی کنیم ...سپاسگزارم ★

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.