2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبلا فروشنده بودم فروش خوبی هم داشتم ولی سایت خودم رو راه اندازی کردم کلا غرفه رو بستم چون تسویه حسابش خیلی کنده 

مثلا طرف پولو میزنه میره حساب باسلام تو باید بفرستی یک هفته صبر کنی دستش برسه یک هفته دیگه صبر کنی تا رضایت ثبت بکنه ۱۰ روز هم پولو باسلام نگه داری میکنی کلا لذت فروش از بین میره ، ۲۴ روز زمان کمی نیست پولت بخابه جایی !

من الان تو سایتم هرکی خرید میکنه همون روز پول تو حسابمه بعد میفرستم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

من قبلا فروشنده بودم فروش خوبی هم داشتم ولی سایت خودم رو راه اندازی کردم کلا غرفه رو بستم چون تسویه ...

کدوم سایت؟یعنی تواینستاپیج داری؟میشه بپرسم چی میفروشی؟

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

باسلام چجوریه؟مثل اینستابایدفالوورجم کنی؟

اره ....

ضمانت خرید داره ، کسی ترس نداره که  کلاه برداری باشه

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

من قبلا فروشنده بودم فروش خوبی هم داشتم ولی سایت خودم رو راه اندازی کردم کلا غرفه رو بستم چون تسویه ...

شما چی می‌فروختید 

آخه یه جا شنیدم چون کالا نیس کسی سرچ نمیکنه فروش نمیره 

منم خواستم غرفمو راه اندازی کنم ولی میگن 9درصد ازفروشت میره باسلام.دیگه منصرف شدم چون جنسام بشدت قیمتشون پایینه نمیصرفه برام 

لینک کانال کیف فروشی من درروبیکا @ghasr_kif❤️چشمهای تو👀آن کافه ی دنجی است،که قهوه هایش حرف ندارد❤️💙

چی میفروشی

(از سال ۱۳۹۹سایت رو میشناسم و از ۱۴۰۰عضو شدم متاسفانه کاربریام ترکیدن و این ۴امین کاربریمه عضو جدید نیستم ))

شما چی می‌فروختید آخه یه جا شنیدم چون کالا نیس کسی سرچ نمیکنه فروش نمیره

متاسفانه نمیتونم بگم ولی دسته بندی شمع نبودم حس میکنم فروش شمع کمتر باشه 

شما چی می‌فروختید آخه یه جا شنیدم چون کالا نیس کسی سرچ نمیکنه فروش نمیره

یه نکته هم اینه به قیمت رقبا نباید توجه بکنی مثلا من یه چیزیو میفروختم ۱ میلیون با سود ۱۰ درصد از ترس اینکه از رقبا عقب نمونم !!!! وقتی بصورت ازمایشی درصد سود رو کردم ۴۰ درصد فروشم بیشتر هم شد 

مردم فکر میکنن هرکی گرونتر بده با کیفیت تره جالبه

کدوم سایت؟یعنی تواینستاپیج داری؟میشه بپرسم چی میفروشی؟

نه اینستا هم سمی شده من کلا اینستا خودم ندارم چه برسه اونجا بفروشم من سایت دارم عزیز سایت مثل همین نی نی سایت مثل باسلام و ... سایتم سرور داره دامنه داره و شخصیه