2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بامزه اس.

تولدشون هم مبارک باشه

مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!  
خوبه ولی به نظرم خیلی سیبیل گذاشتی .شلوغش کردی اگر یقه و پاپیون یا کراوات میکشیدی رو کیک بهتر بود.

ممنون

اخه قبلا یه کیک پیراهن واسش درست کرده بودم😍

عاقا من خیلی دوس دارم خودم کیک بپزم

دستورشو بزارین اگه میتونین

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

چقدر شما ها خوبین چقدر انرژی مثبت گرفتم، این کیک رو دو ماه پیش درست کردم، اون موقع خواننده خاموش بودم🤗

😘این اولین تاپیکم بود، ممنون از استقبالتون😘

مبارکشون باشه😊

افرین ب شما😊

راستی خانوما ی سوال من کیک درست کردم

خامه ی زده شده اماده از شیرینی فروشی هم خریدم

کیک ک خنک شد

خامه رو ک زدم روش خیلی حالت وارفته شد و دون دون شد

کسی میدونه چرا؟؟؟

بهترین واکنش، بی واکنشیه(۴۰۳)♡آنجا که راه نیست خداوند راه می گشاید(۴۰۲)♡خداوند روزی رسان بی حساب من است(امضا۴۰۱)♡همه میخوان برن بهشت بدونه اینکه مرگ رو تجربه کنن!!پس اگه خواهانِ بهشتیِ اهدافتی باید مرگ کارای بیهودتو بپذیری!(امضا۴۰۰)♡لا حول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.♡عزیزم عکستو نذاراینجا امنیت نداره.شماییکه تا یه نفر میخوادعکس بذاره میگی بذاربذار یه لحظه فکر کن(بلانسبت استارترهای محترم)طرف عکس خودش نباشه و بخواد باطرف دشمنی کنه و عکس یه نفرو تو سایت پخش کنه.حتی اگه پاکشم کنه هزاران نفر خواننده ی خاموشِ گوگل هستن که میتونن شات بگیرنو ادامه ی ماجرا.....پس خواهشا حواستون جمع باشه.(شاید برایِ شما هم اتفاق بیوفتد👍).خودت باش مگه خودت چشه؟!!😎(امضا۹۹)- هذا من فضل ربی❤🌹(امضا۹۸)        قضاوت نکن گلم.قضاوت نکن عشقم.قضاوت نکن عزیزم.قضاوت نکن خواهرم .کلا قضاوت نکن.  (امضا۹۷)-                         تصمیم گرفتم دیگه تو زندگیه خودم، دخالت نکنم!دوستان زحمتشو میکشن  (امضا۹۶)
2790
2778
2791
2779
2792