hana_moon مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 2667 عنوان هرکیو دیدم میگه دین من انسانیت است 98 بازدید | 12 پست نه انسانیت داره نه دانایی.هرشخصی رو که دیدم این حرف رو میزنه یه باگ خیلی بزرگ در شخصیت و زندگی و افکارش داشت. بدون استثنا.و این حرفشون هم اکثرا از روی بغض و عقده هست ●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡 1404/05/26 | 13:53 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آبانا_ عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 4010 دانایی داشت که اینو نمیگفتچون هرکی تعریف خودشو از انسانیت دارهمثلا داعش انسانیتو تو سر بریدن میدونه پاینده ایران
hana_moon مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 2667 دانایی داشت که اینو نمیگفتچون هرکی تعریف خودشو از انسانیت دارهمثلا داعش انسانیتو تو سر بریدن میدون ... دقیقااصلا باید کیلومترها ازین ادما فاصله گرفت ●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡
Lily58 عضویت: 1395/03/22 تعداد پست: 44925 منم هرکیو دیدم میگه مسلمونم، فقط بلده نماز بخونه و روزه بگیره، دریغ از یه ذره آگاهی حال من، حال اون آدم زخمیه که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره خوش نشسته بمیره...
آبانا_ عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 4010 دقیقااصلا باید کیلومترها ازین ادما فاصله گرفت باید ببینی طرف فقط ناآگاهه یا عمدا میخواد لج کنه پاینده ایران
مستتتت عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 287 منم هرکیو دیدم میگه مسلمونم، فقط بلده نماز بخونه و روزه بگیره، دریغ از یه ذره آگاهی لایککک
hana_moon مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 2667 منم هرکیو دیدم میگه مسلمونم، فقط بلده نماز بخونه و روزه بگیره، دریغ از یه ذره آگاهی نمیدونم مسلمونا خیلی تنوعشون زیادهولی اینا که چپ و راست از انسانیت حرف میزنن واقعا درون داغونی دارن ●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡
مستتتت عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 287 نمیدونم مسلمونا خیلی تنوعشون زیادهولی اینا که چپ و راست از انسانیت حرف میزنن واقعا درون داغونی دارن خب بتوچه منم هرچی دیدم میگن مسلمونیم سرشون تو ماتحت بقیست، عیسی به دین خود موسی به دین خود
hana_moon مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 2667 خب بتوچه منم هرچی دیدم میگن مسلمونیم سرشون تو ماتحت بقیست، عیسی به دین خود موسی به دین خود تو تاپیک من با من درست صحبت کن عزیزممن دیدگاهمو گفتمشما هم میتونی بدون توهین دیدگاهتو بیان کنی ●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡
مستتتت عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 287 تو تاپیک من با من درست صحبت کن عزیزممن دیدگاهمو گفتمشما هم میتونی بدون توهین دیدگاهتو بیان کنی تو مثلا دیدگاهتو درست بیان میکنی؟ اون افرادی که داری راجبش صحبت میکنی یه قشر خیلی بزرگی هستن و تو با چه اجازه ای داری هرچی از دهنت درمیاد بهشون میگی
hana_moon مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 2667 تو مثلا دیدگاهتو درست بیان میکنی؟ اون افرادی که داری راجبش صحبت میکنی یه قشر خیلی بزرگی هستن و تو با ... دیدگاهمه و تجاربم اینو ثابت کردهشما نمیتونی منو بازخواست کنی بابت حرفممیتونی لفت بدی از تاپیکم خانومی ●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡
مستتتت عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 287 دیدگاهمه و تجاربم اینو ثابت کردهشما نمیتونی منو بازخواست کنی بابت حرفممیتونی لفت بدی از تاپیکم خانوم ... پس منم تجاربم همونی که گفتمو میگهسایتو خریدی؟ چیه توقع داری به هرکی دلت خواست توهین کنی جوابتم ندن؟ تو اگه مشکل داری میتونی تاپیک مضخرفتو پاک کنی دنبال دعوا میگردیبرو از همونا یکم انسانیت یاد بگیر نه نماز روزه
hana_moon مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 2667 پس منم تجاربم همونی که گفتمو میگهسایتو خریدی؟ چیه توقع داری به هرکی دلت خواست توهین کنی جوابتم ندن؟ ... بی تربیت😁من نه خداروشکر مثل شما انسانیت دارمنه هزار بار شکر دورکعت نماز ب کمر خوردهانقدم سوزنت گیر نکنه رو حرف و تاپیک من رد شو ●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡