2777
2789
عنوان

شوهرم بگم چی برام بگیره

157 بازدید | 11 پست

من دیروز سالگرد عقومون بود ۲۰ روز پیشم ازدواجمون شوهرم گفت چی میخوای برات بگیرم در حد سه تومن شلوار نیاز دارم اما اگر حالا بگم به عنوان کادو میگیره ولی نمیخوام نیازمو به عنوان کادو چیز کنه و تموم شه اونقدرم نمیده طلا بگیرم 

گفت فک کن چی دوست داری تا همونو بگیرم یا پول بدم هر چی فک میکنم جز لباس چیزی به ذهنم نمیرسه طلام نمیتونم بگیرم نهایت ۱.۵ خودم بزارم 

چون خودش ایرپاد و ساعت گرفته شده ۲۸ بهم گفت میخوای های کپی اونو بگیرم که من دلم نمیخواد اصلشو دلم میخواد و که من جاش طلا گرفتم‌موقعی که شوهرم‌گرفت  بگم چی بگیره برام اصلا بگم خودم میگیرم یا شوهرم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برا خودش انقدر خرج کرده بعد برای تو فقط ۳تومن؟ 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

برا خودش انقدر خرج کرده بعد برای تو فقط ۳تومن؟

برا من همون موقع طلا گرفت خودم گفتم ایرپاد نیاز ندارم جاش طلا بگیر تازه اون کادو تولدش بود به خودش  برا منم کادو تولد ۶ تومن ویالن قلبش گرفته بود 

برا من همون موقع طلا گرفت خودم گفتم ایرپاد نیاز ندارم جاش طلا بگیر تازه اون کادو تولدش بود به خودش ...

اوهوم.. بهش بگو ۳تومن کنه بیشتر میخوام 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو