2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه غیر ممکنه، نه تنها باید امتحان بدید بلکه باید کنکور هم شرکت کنید

آره قربونت فکر کنم منظور مو بد گفتم منظورم اینه الان میگن اثر یازدهم و دوازدهم ۶۰ درصد قطعیه من میخواستم بخونم فقط کنکور بدم .می‌خوام بدونم همون کنکور مجدد کافیه یا حتما باید ترمیم هم کنم نمرات نهایی سال ۹۶ و ۹۷. امو

آره قربونت فکر کنم منظور مو بد گفتم منظورم اینه الان میگن اثر یازدهم و دوازدهم ۶۰ درصد قطعیه من میخو ...

نه عشقم ببین، نظام آموزشی به قبل از ۹۸ و بعدش تقسیم میشه، کتاب ها کلیییی تغییر کردن و یه عالمه حذف و اضافه داشتن، حتی منی که امسال کنکور دادم زمین شناسی بچه های کنکور امسال رو بلد نیستم چون کتاب دوباره زیرو زبر شده، بعد اینکه سطح امتحانات بالا رفته خیلی، برای همین اگر کسی بخواد پذیرش بگیره برای دانشگاه حتما حتما حتما باید همه ی درسارو ترمیم کنه، چون راستش سطح امتحانات اون زمان متفاوت بوده و سخت گیری هم کمتر، ما باید کفشامون رو توی حوضه در می آوردیم که کف کفش گوشی نبریم تو🤦🏻‍♀️ خلاصه که حتما باید ترمیم بدی عشقم