2777
2789
عنوان

چله ی زیارت عاشورای ساده

693 بازدید | 76 پست

سلام دوستان خوبین؟

کسی بوده که از چله ی زیارت عاشورا بدون ترک گناه حاجت بگیره؟

لطفا جواب بدین.ممنونم

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️

خودش باعث ترک گناه میشه، ضرر نداره، اثر میکنه،

من حتی حال خوندن نداشتم، صوت روزانه ش خیلی کمکم کرد.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حاجت نگرفتم

با اینکه شیش ماهه تقریبا هر روز میخونم ، ساده بدون ۱۰۰ لعن

فقط تاثیرش تو روح و روانم بوده همین 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
باترک گناه حاجت گرفتم دعات وقتی مستجابه که گناه نکنی

خب من کاشت ناخن دارم و حجابم معمولیه.

ولب میخوام نماز بخونم و زیارت عاشورا نذر کنم.

حاجتتون سخت بود؟در چه حیطه ای بود؟

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
خودش باعث ترک گناه میشه، ضرر نداره، اثر میکنه،من حتی حال خوندن نداشتم، صوت روزانه ش خیلی کمکم کرد.

من ناخنام کاشت هست و حجابم معمولیه

ولی میخوام نمازامو بخونم چله زیارت عاشورا بگیرم.

بنظرت قبوله؟

من حاجت نگرفتمبا اینکه شیش ماهه تقریبا هر روز میخونم ، ساده بدون ۱۰۰ لعنفقط تاثیرش تو روح و روانم بو ...

یعنی حال روحیتون بهتره؟

شروع کن استغفار کردن ب تعداد زیاد البته باید نمازت بخونی اگر میخوای لینک گروه های استغفار بدم ببین چ ...

میشه به منم بدین لطفا

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
من ناخنام کاشت هست و حجابم معمولیهولی میخوام نمازامو بخونم چله زیارت عاشورا بگیرم.بنظرت قبوله؟

حجابت مشکل نداره 

کاشت بردار بتونی غسل صحیح کنی نماز بخونی 

شما یک قدم بردار خدا برات صد تا قدم‌ برمیداره

فعلا امضا ندارم
خب من کاشت ناخن دارم و حجابم معمولیه.ولب میخوام نماز بخونم و زیارت عاشورا نذر کنم.حاجتتون سخت بود؟در ...

حاجت معنوی بود ولی خیلی مهم وباارزش بود 

شمانمازتو شروع کن 

گناهاتو ترک کن اگه اشتباهی هم شد زودتوبه کن 

ان شالله حاجتت رو میگیری اما نگرفتی هم باترک گناه ضرر نمیکنی ولی ناامیدنشو اصلا امام حسین آقاس یااین دنیایااخرت جبران میکنه

من یکبار چلهآیت الله حق شناس گرفتم البته صدلعن و صد سلام‌اینا

گوسفندمون ۴ قلو آورد اینقد برکت برامون داشت💚

اسلام علی الحسین💚

و علی  علی بن الحسین💚

و علی اولادالحسین💚

و علی اصحاب الحسین💚

علی زینب بنت علی💚

و علی عباس بن علی 💚

و علی رقیه بنت الحسین💚

اسلام علیک یا علی اکبر💚

اسلام علی سکینه بنت الحسین💚

اسلام علیک یا علی اصغر💚

علیه‌السلام 💚

ناامید نباشید زنداداشم بعد ۱۸ سال ب طور طبیعی باردار شد ببین زیارت عاشورا با صدلعن و صد سلام ۴۰ روز خوندن تقدیم ب حضرت نرجس خاتون 💚سلام الله علیها💚 مادر امام زمان 💚عج💚

ما خراسانی هستیم مادرم‌از نیشابور تا مشهد پیاده رفت وقتی اومد زن داداشم باردار شد

منم زنگ میزدم ب حرم امام حسین 💚علیه السلام 💚حضرت عباس💚 علیه‌السلام💚 ۱۶۴۰ میگفتم آقا جون پدر ومادرم نوه شونو ببنند

و حرم امام رضا 💚علیه السلام 💚۰۵۱۴۸۸۸۸

کل قرآن هم تقدیم ب مادر امام زمان 💚عج 💚کردن خوندن

برای تعجیل فرج امام زمان💚 عج 💚دعا کنین خود امام زمان عج فرمودند برای نزدیک‌شدن فرج من ب عمم حضرت زینب💚 سلام‌الله علیها💚 قسم بدید چون با ظهور ایشان همه دردها تمو‌م میشه 🌹🌹🌹❤️❤️❤️❤️😍😍😍💖💖💖💖🌸🌸🌸🌸🌺🌺🌺🌺

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

من خدا نيستما محجبه و نماز خونم نيستم ولي كاشت مانع رسيدن اب ميشه و وضو باطله

آره میدونم ولی میخوام با همین کاشت نماز بخونم