2789
عنوان

ماشین kmc j7

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 39 پست

من جات بودم 

با همین قیمت یک ۲۰۷ یا دنا صفر از بازار میخریدم دو سالی کار‌میکنه 

چون به چشم سرمایه به ماشین نگاه میکنم مابقی پول به یک دردی میخوره ولی  بازار ماشین فعلا در رکوده و رشدی نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جات بودم با همین قیمت یک ۲۰۷ یا دنا صفر از بازار میخریدم دو سالی کار‌میکنه چون به چشم سرمایه به م ...

اره انتخابمون ۲۰۷ یا دنا بود بعد من چون این ماشینو دوست داشتم گفتن یه جوری اونو میگیریم

ولی بعد دوسال باید دوباره خونه هم بسازیم دیگه نمیتونیم ماشین عوض کنیم تا چند سال اینم درگیری ذهنی شده واسم

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

من بعد از تجربه ی اوانته سواری تنها ماشینی که بعدش با ازش لذت بردم سوزوکی گرند ویتارا بوداین رنج ...

واقعیت من تجربه سوزوکی نداشتم اما بین تمام ماشینایی که داشتیم بهترین آزرا بود بعد اون ، اون شتاب تو هیچ ماشینی ندیدم

لایک نکن لطفا😬
اره انتخابمون ۲۰۷ یا دنا بود بعد من چون این ماشینو دوست داشتم گفتن یه جوری اونو میگیریمولی بعد دوسال ...

ماشین ایرانی هر چی باشه قطعاتش ارزونه تعمیر و نگهداریش هزینه کمتری داره 

از طرفی بازار خودرو واقعا در رکوده دیگه دلال بازی خیلی کم شده چون قیمت کارخانه و بازار نزدیک هم شده 

و ملک هم در رکوده اما پتانسیل رشد خوبی داره 

مصالح گرون شده اما خونه نه 

ولی ارز و طلا با همه اینکه رشد کرده متاسفانه به خاطر شرایط اقتصادی ایران بازم رو به صعوده  ( این صعود ها سود نمیکنی ولی ارزش پول حفظ میشه)

نه نداریم🫠

خیلی خیلی حواستون باشه.حتی اگه گف خودم کارشناس خوب دارم هم قبول نکنید.ضمنا پیش هر کارشناسی هم بردید فاکتور کارشناسی با مهر خودش بگیرید

دلم تنگ روزهای شیرینیه ک دوسداشتم باهاشون خاطره بسازم ...ولی فقط درد دل شدن...دل بیچاره ی ما ک چ انتظاراتی داره🥀

ماشین ایرانی هر چی باشه قطعاتش ارزونه تعمیر و نگهداریش هزینه کمتری داره از طرفی بازار خودرو واقعا در ...

بله متوجه شدم،ممنون بابت تمام توضیحاتتون🤝🏻

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

خیلی خیلی حواستون باشه.حتی اگه گف خودم کارشناس خوب دارم هم قبول نکنید.ضمنا پیش هر کارشناسی هم بردید ...

حتما مرسی بابت راهنماییتون