2777
2789
عنوان

ماشین kmc j7

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 39 پست
اره خیلی اقوام راضی نبودن هیچکدوم

تا ۲ تومن هیوندا کارکرد بگیرید بخدا سگش شرف داره به این لوکسای جدید

اشتباه نکنید

من همه جور ماشین داشتم هیوندا یک چیز دیگست

شما آزرا سوار شی سوناتا بشی، دیگه دلت هیچ ماشینی نمیخواد

لایک نکن لطفا😬

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ظاهرش خوبه ولی کلا من سلیقم ماشین چینی نیست و دوست ندارم

امکاناتشم نمیدونم اطلاع ندارم ازش

به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》

تا ۱۵۰۰ چه کاشین های دیگه‌ای مثلا؟

میخای صفر باشه حتما

یا مدل خورده باشه هم مهم نیس؟

دلم تنگ روزهای شیرینیه ک دوسداشتم باهاشون خاطره بسازم ...ولی فقط درد دل شدن...دل بیچاره ی ما ک چ انتظاراتی داره🥀

اشغاله به شرط اینکه صفر بگیری و کلا دو‌سال استفاده کنی خوبه وگرنه دورشو خط بکش با همون قیمت یک تویو ...

تازه به بازار اومده و فعلا هرکی داشته راضی بوده وفعلا نمیشه زود نظر داد

تا ۲ تومن هیوندا کارکرد بگیرید بخدا سگش شرف داره به این لوکسای جدیداشتباه نکنیدمن همه جور ماشین داشت ...

من بعد از تجربه ی اوانته سواری 

تنها ماشینی که بعدش با ازش   لذت بردم  سوزوکی گرند ویتارا بود

این رنج من‌ میبودم تویوتا یاریس برمیداشتم یا سراتو‌ 

سراتو هم ‌خوبه

اشغاله به شرط اینکه صفر بگیری و کلا دو‌سال استفاده کنی خوبه وگرنه دورشو خط بکش با همون قیمت یک تویو ...

چرا دوسال؟اینقدر هم داغون نیستنا

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

مامی خواستیم بخریم ولی تولید جدید کرمان موتور بعدj7شاسی x5,بود خریدیم و راضی هستیم

شاسی دوست ندارم

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

ان شاالله جور بشه بخرین

انشالله مرسی

تا ۲ تومن هیوندا کارکرد بگیرید بخدا سگش شرف داره به این لوکسای جدیداشتباه نکنیدمن همه جور ماشین داشت ...

وای سوناتا هم محشره ولی قیمت بالایی داره

میخای صفر باشه حتمایا مدل خورده باشه هم مهم نیس؟

نه مهم نیست ولی دیگه زیاد از حد هم کارکرده نباشه 

[QUOTE=392064625]نه مهم نیست ولی دیگه زیاد از حد هم کارکرده نباشه [/QUOT

آشنا داری واسه خریدن ماشین خارجی؟؟؟

باید خیلی بلد باشیا وگرنه ...

دلم تنگ روزهای شیرینیه ک دوسداشتم باهاشون خاطره بسازم ...ولی فقط درد دل شدن...دل بیچاره ی ما ک چ انتظاراتی داره🥀

[QUOTE=392064625]نه مهم نیست ولی دیگه زیاد از حد هم کارکرده نباشه [/QUOTآشنا داری واسه خریدن ماشین خ ...

نه نداریم🫠

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز