2777
2789
اخیییی ااشکال ندارع حتما ناراحت بوده ی چیزی گفته تو فراموش کن گلممن یبار یکاری مردم بابام ناامید شد ...

بابای من از بچگی تا الان ک متاهلم ۲۶سالمه دلم میشکنه کلا زبونش خیلی تلخه دیگ عادت کردم😑اما خب تو قلبش هیچی نیست میدونم ولی زبونش نیش داره

منم از لهجه ی جنوبی یعنی از اصفهان ب پایین از لهجشون خوشم میاد 😀😊🥰

اره خیلییی قشنگن😂😂🧡دلم میخاد ب  زبون خودمونم حرف بزنم ولی بعید بدونم کسی متوجه بشع 

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابای من از بچگی تا الان ک متاهلم ۲۶سالمه دلم میشکنه کلا زبونش خیلی تلخه دیگ عادت کردم😑اما خب تو قل ...

منم  بابام زبونش یکم باهام تلخه با  بقیه بهتره تا من ولی خب  ب قول تو میدونم تو قلبش چیزی نیس دیدم وقتایی مریض میشم چقد خالش بد میشه ...

فداتشم باشه😂🧡🫂 راستی دیدی کاربرا حالا نمیان چیزی بگن اگ در مورد مادر شوهر بود یا ی جمله غمگین ه ...

خدانکنه😘

آره حواسم هست 

در کل ما غمگین بار اومدیم .شادی باهامون نمیسازه . با غم و غصه و حرفای انرژی منفی و ایراد و غیبت بیشتر از حال خوب کنار میایم 

الان ملت میان میگن تو خوشی زده زیر دلت درد ما رو نمیدونی

ب خدا که همه تو زندگیمون نه یکی .هزار تا مشکل و دغدغه کوچیک و بزرگ داریم ولی باید سعی کنیم ادای خوشحال و راضی رو دربیاریم تا خدا هم همینو برامون بخاد 

منم بابام زبونش یکم باهام تلخه با بقیه بهتره تا من ولی خب ب قول تو میدونم تو قلبش چیزی نیس دیدم و ...

خدا حفظش کنه 

بابای من خیلی زحمتکش و محترمه ولی یکم خشکه هیچوقت با هم صمیمی نبودیم .همیشه باهاش رسمی و با رودربایسی حرف میزنم .

خدانکنه😘آره حواسم هست در کل ما غمگین بار اومدیم .شادی باهامون نمیسازه . با غم و غصه و حرفای انرژی م ...

ارزششو داری گلم 

اره بخدا هممون همینیم منم هزارتا مشکل دارم ولی اینک بشینم زانوی غم بغل بگیرم ک چیزی درست نمیشه ترجیح میدم تو هر شرایطی خودم حال خودمو خوب کنم هیچی از اینک حالت خوب باشه دلت خوش باشه مهمتر نیس و  اولین کسی ک میتونه اینکارو بکنه برت خودتیو و خودت...☺️😊

خدا حفظش کنه بابای من خیلی زحمتکش و محترمه ولی یکم خشکه هیچوقت با هم صمیمی نبودیم .همیشه باهاش رسمی ...

قربونت بشم همچنین شما سایش مستدام باشه 

اره منم خشکه باهام   ولی ب قول شما خیلی زحمت میشکن برامون