2821
2789
عنوان

دوستاان

40 بازدید | 6 پست

آقا ببینید من قبل پریودی همیشه هر دوماه یکبار سرمامیخورم🥲چیکار کنم؟یعنی یه سرما خوردگی بد هم هست

بنظرتون چیکار کنم؟

این از چیههه

خواستم بگم این آخریش نیست، شما قراره از آدم‌های بیشتری ضربه بخورید قراره از سمت دوستاتون بارها ترک بشید قراره بفهمید عشق بعدیتون هم حرفاش دروغه، شما قراره تا آخر عمرتون از آدم‌های دورتون همش ناامید و ناامیدتر بشید همین🙂🤍امام رضای قشنگم🥲❤️هیچوقت دست رد ندادی بهم میشه اینبارم کمکم کنی بهترینم؟❤️

ب پریود ربطی ندارهسیستم ایمنیت ضعیفهزینک بخور )ن خیلی زیادا! هر وقت یکم احساس مریضی میکنی بخور) باعث ...

آخه دقیقا تو همون تایم دوروز قبلش دقیقا منتظرم

خواستم بگم این آخریش نیست، شما قراره از آدم‌های بیشتری ضربه بخورید قراره از سمت دوستاتون بارها ترک بشید قراره بفهمید عشق بعدیتون هم حرفاش دروغه، شما قراره تا آخر عمرتون از آدم‌های دورتون همش ناامید و ناامیدتر بشید همین🙂🤍امام رضای قشنگم🥲❤️هیچوقت دست رد ندادی بهم میشه اینبارم کمکم کنی بهترینم؟❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آخه دقیقا تو همون تایم دوروز قبلش دقیقا منتظرم

از قرص اهن استفاده نمیکنی مرتب تو دوران پریود؟

اگر نه میتونه علتش باشه

یا شایدم در کل از اون دسته ادم هایی هستین ک خونریزیتون شدیده ب طور طبیعی ک میتونه علتشم باشه

حتی اگر اینم علتش باشه راه حل همونیه ک گفتم بعلاوه اینکه تو دوران پریود هر روز ی بار با غذا ی قرص اهن بخوری 

از قرص اهن استفاده نمیکنی مرتب تو دوران پریود؟اگر نه میتونه علتش باشهیا شایدم در کل از اون دسته ادم ...

نه همین قرص آهن نمیخورم💔🥲

نه خونریزی نیس زیاد 

دیدی گفتم ک دو دلیل داره یا خونریزیت زیاده یا قرص نمیخوری بدلیل قرص اهنهمصرفش کن بدنت ایمن باشه کم ن ...

دمت گرم مرسیی

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز