عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
فعلا حتما فیزیوتراپی رو دنیال کن تا به ثبات برسی. بعد بیفت دنیال تمرین. اونم تازه باااید با پزشکت صحبت کنی
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
ورزشهای مناسب برای رباط صلیبی آسیبدیده، . این ورزشها شامل تمرینات تقویتی، تعادلی و کششی هستند که به تدریج شدت و پیچیدگی آنها افزایش مییابد.
تمرینات تقویتی:
تمرینات کشویی پاشنه (Heel Slides):
این حرکت به تقویت عضلات چهارسر ران کمک میکند. بیمار روی زمین دراز میکشد و پاشنه پای آسیبدیده را به سمت باسن میکشد و سپس به آرامی به حالت اولیه برمیگردد.
اسکوات مینی یا جزئی:
این حرکت با تکیه بر یک صندلی یا دیوار انجام میشود. زانوها کمی خم میشوند و سپس به حالت اولیه برمیگردند.
حرکت حلزونی (Clam):
این تمرین با دراز کشیدن به پهلو و بالا آوردن زانوی پای بالایی انجام میشود و به تقویت عضلات باسن کمک میکند.
تمرینات تقویت ساق پا:
بیمار با تکیه بر دیوار یا صندلی، پاشنه پای خود را از زمین بلند کرده و دوباره پایین میآورد.
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
این تمرین به تقویت عضلات اطراف زانو و بهبود تعادل کمک میکند.
تمرینات کششی:
کشش عضلات چهارسر ران:
بیمار زانوی خود را خم کرده و مچ پا را میگیرد و به سمت باسن میکشد.
کشش عضلات همسترینگ:
بیمار روی زمین دراز کشیده و پای خود را به آرامی به سمت بالا میکشد.