2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یوگا مدیتیشن 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

شنا رو فکر نکنم بشه به خاطر پاتون 

ی سری حرکات یوگا ولی مناسبن میتونید ب مربیتون درباره مشکلتون بگین و ب جای ی سری حرکات شما جور دیگه اونو انجام بدین

در کل یوگا رو موافقم

شنا رو فکر نکنم بشه به خاطر پاتون ی سری حرکات یوگا ولی مناسبن میتونید ب مربیتون درباره مشکلتون بگین ...

قبلا رزمی کار می‌کردم یوگا با روحیم جور در نمیاد خیلی 😁

بدن سازی چی اگه به مربی بگم که بر اساس مشکلم بهم تمرین بدن ؟

قبلا رزمی کار می‌کردم یوگا با روحیم جور در نمیاد خیلی 😁بدن سازی چی اگه به مربی بگم که بر اساس مشکلم ...

سی ایکس خیلی خوبه

اگر ب مربی بگید میتونید حرکات جایگزین‌ رو انجام بدین 

من کتف چشم ی مقدار مشکل داره و عصلش تو بهار اغلب اوقات ب طرز وحشتناکی منقبض میشه ولی میتونستم سی ایکس برم

قبلا رزمی کار می‌کردم یوگا با روحیم جور در نمیاد خیلی 😁بدن سازی چی اگه به مربی بگم که بر اساس مشکلم ...

قبلا با الانت خیلی فرق داره برا روحیاتت نمیری برا سلامتیت میری اینو بپذیر 

درضمن یوگا مناسب نیست یه ورزش دیگ برا رباط صلیبیه که بهترین پزشکا ایران روش نظر دارن

تنها ورزشی که با این سطح از آسیب شاید بتونه کمکت کنه پیلاتس 

تنها ورزش حرکات اصلاحی که اگر با مربی حرفه ای کار کنی تا حد زیادی آسیبت بهبود پیدا میکنه

آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند**بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند

فعلا حتما فیزیوتراپی رو دنیال کن تا به ثبات برسی. بعد بیفت دنیال تمرین. اونم تازه باااید با پزشکت صحبت کنی 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

ورزش‌های مناسب برای رباط صلیبی آسیب‌دیده، . این ورزش‌ها شامل تمرینات تقویتی، تعادلی و کششی هستند که به تدریج شدت و پیچیدگی آنها افزایش می‌یابد. 
تمرینات تقویتی:
  • تمرینات کشویی پاشنه (Heel Slides):
    این حرکت به تقویت عضلات چهارسر ران کمک می‌کند. بیمار روی زمین دراز می‌کشد و پاشنه پای آسیب‌دیده را به سمت باسن می‌کشد و سپس به آرامی به حالت اولیه برمی‌گردد. 
  • اسکوات مینی یا جزئی:
    این حرکت با تکیه بر یک صندلی یا دیوار انجام می‌شود. زانوها کمی خم می‌شوند و سپس به حالت اولیه برمی‌گردند. 
  • حرکت حلزونی (Clam):
    این تمرین با دراز کشیدن به پهلو و بالا آوردن زانوی پای بالایی انجام می‌شود و به تقویت عضلات باسن کمک می‌کند. 
  • تمرینات تقویت ساق پا:
    بیمار با تکیه بر دیوار یا صندلی، پاشنه پای خود را از زمین بلند کرده و دوباره پایین می‌آورد. 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

تمرینات تعادلی:
  • حفظ تعادل روی یک پا:
    این حرکت به بهبود تعادل و هماهنگی کمک می‌کند.
  • راه رفتن روی خط مستقیم:
    این تمرین به تقویت عضلات اطراف زانو و بهبود تعادل کمک می‌کند. 
تمرینات کششی:
  • کشش عضلات چهارسر ران:
    بیمار زانوی خود را خم کرده و مچ پا را می‌گیرد و به سمت باسن می‌کشد.
  • کشش عضلات همسترینگ:
    بیمار روی زمین دراز کشیده و پای خود را به آرامی به سمت بالا می‌کشد.