2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله خیلی مجربهالبته چله باید انجام بدین

سلام

میگن بنویسید بزارید داخل کمد

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

سلاممیگن بنویسید بزارید داخل کمد

اگه پوست اهو باشه و توسط فرد مؤمن ادابش رعایت بشه عالیه

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ

[QUOTE=392053193]اگه پوست اهو باشه و توسط فرد مؤمن ادابش رعایت بشه عالیه[/QUOTE

والا یه سایتی مشهد ۳۵۰ تومن میفروشه

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

[QUOTE=392053193]اگه پوست اهو باشه و توسط فرد مؤمن ادابش رعایت بشه عالیه[/QUOTEوالا یه سایتی مشهد ۳۵ ...

نمیدونم خواهر اصل باشه اگه مطمئن هستید تهیه کنید

من از چلش نتیجه دیدم البته نائب شدم

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ

نمیدونم خواهر اصل باشه اگه مطمئن هستید تهیه کنیدمن از چلش نتیجه دیدم البته نائب شدم

آها نائب گرفتین خوند ازدواج کردین

آها نائب گرفتین خوند ازدواج کردین

من متاهلم

نائب چند نفر شدم با همین سوره خداروشکر عقد کردن الیته اداب داره و....