2777
2789
عنوان

ری و بیبی چک منفی

78 بازدید | 7 پست

دوستان خیلی ناراحتم سه روز از موعدم گذشته ولی بیبی چکم منفی میشه حتی هاله هم نمیندازه 😭😭😭همش درد پری دارم دلدرد و یکم کمردرد ☹️☹️☹️ خیلی ناامیدم خیلی دلم گرفته دیگه واقعا نمیدونم چکار کنم  😭😭😭😭 چرا خدا جوابمو نداد 😭😭😭😭😭😭😭😭

منم پریم عقب افتادت ولی بی بی چکم منفیه بیشتر استرس دارم که چرا پریود نمیشم نکنه مشکلی پیدا کردم ماه پیش چن تا ال دی خوردم ولی بعد دوسه روز پریود شدم اما این ماه الان ۴روز گذشته و پریودم نشدم میترسم کیست داشته باشم 😭😭

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
منم پریم عقب افتادت ولی بی بی چکم منفیه بیشتر استرس دارم که چرا پریود نمیشم نکنه مشکلی پیدا کردم ماه ...

پس همدردیم 

😔

شما چندم موعدتون بوده ؟

نگران نیاش انشاالله مشکلی نیست تو اقدامین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس همدردیم  😔 شما چندم موعدتون بوده ؟ نگران نیاش انشاالله مشکلی نیست تو اقدامین؟

من باید ۴روز پیش میشدم بی بی هم زدم منفی بود اگه پریود نشک سه چار روز دیگه دوباره میزنم شمام همینکارو بکن

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
🙏🏻🙏🏻🙏🏻😞😘😘😍من که اصلا امید ندارن

امیدت بخدا باشه منم امید ندارم