2777
2789
عنوان

انگیزه ی بکوب درس خوندن

42240 بازدید | 39 پست

سلام به همه

من دارم واسه کنکور درس میخونم و متاهلم

پارسال هم کنکور دادم و ۴۸۰۰ شدم

رشته ی دندون یا فیزیوتراپی میخوام.

ولی گاهی خیلی تنبل میشم و نگرانم.

کسی میتونه کمکم کنه؟

_donyalifestyle@    😍عشقا دنبالم کنید پلییییز😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله ...رفتن  از نی نی سایت و تمرکز رو درس ... متاهلی همینطوری کلی فکر و خیال خانواده خودت و شوهر و خانواده شوهر داری ... چی بخرم و بخورم و بپوشم ... بعد میای نی نی سایت میخونی ! 

درس خوندن تمرکز میخواد... برنامه میخواد... حتی برای استراحت هم میگند باید یکم دراز کشید و چشماا رو بست که فکر کنم شما موبایل دستته

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون

توصیه میکنم هر روز چند صفحه کتاب اثر مرکب رو بخونین همچین ادمو مصمم میکنه که نگو پارسال این موقع تو شرایط شما بودم با یه بچه ۵ ماهه و کنکور دکتری و به لطف خدا الان ترم دومم

اگر به واسطه استفاده از کالایی فکر می کنید طبقه اجتماعی شما تغییر کرده است بدانید که یک تازه به دوران رسیده هستید.

درصداتو میگی ؟ من دارم میخونم دوباره کنکور بدم ده روزی هست هیچی نخوندم 

ادبیات ۶۰

عربی ۵۴

دینی ۶۰

زبان ۴۵

زیست ۵۶

شیمی ۴۰

ریاضی ۲۵

فیزیک ۳۰

همین حدودا تقریبا

توصیه میکنم هر روز چند صفحه کتاب اثر مرکب رو بخونین همچین ادمو مصمم میکنه که نگو پارسال این موقع تو ...

مرسی از توصیتون بانو

حتما عمل میکنم

از نی نی سایت برو خوبم درس بخون همش بگو چنماه زحمت ولی یه عمر کیف و راحتی راستی به منم فکر کن چون هروقت شوهرم عصبی میشه و همه چیزو ازم میگیره چون میدونه درسخوندنو دوست دارم اونم میگیره و مانع میشه مثل الان که فرصتم میره ولی اون نمیذاره اینو گفتم که بگم قدر وقتتو بدونی اگرم خواسی دعا کن دم عیدی شوهرم از خر شیطون بیاد پایین بذاره کیف کنم دلم ترکید😢😢😢😢