2777
2789

شاید دعا دلتون بین شون باشه  صلوات بفرستید

خدایا ظهور اقا امام زمان نزدبک بفرما

خدایا همه مریضا شفا بده

خدایا نزار هیچ زنی حسرت مادربودن بکشه دامن همش سبز کن وفرزند سالم وصالح بهشون بده

خدایا زندونی های بی گناه شرایط آزادی شون فراهم بشه

خدایارزق وروزی بینهایتت نصیب همه فقرا بکن

خدایا همه مارو به راه راست هدایت کن

خدایا بخت همه جونا باز کن وکسایی که عاشق هم هستن شرایط ازدواج شون فراهم کن

خدایا عزیزامون حفظ کن

خدایا همه مارو عاقبت بخیر کن

خداجونم مراقبمون باش  وارامش قلبی بهمون بده

خدایا همه مرده ها بیامرز روحشون شاد باشه

توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم  صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍

من امتحان نکردم.ولی دعا معراج و ایه االکرسی خیلی خوبه

توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم  صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم🙏🏻

تاپیک اخرم اگر براتون مقدوره همکاری کنید 🙏💗

من خیلی میخونم دعای خیلی خوبیه خیلی نتیجه داده بهم . هر موضوعی گره خورده تقریبا ۱۰ بار اینا خوندم در ...

ببخشید بخدا پروییه خودم میدونم ولی چاره ای ندارم میشه لطفا ب نیت من بخونی ک از طرف شرکت زنگ بزنن بگن بیا سرکار 

اسمم زینب و نزدیک ۳۶سالمه مجردم و بیکارم تو ی شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم همسنوسالام عروس داماد دارن 

شاید از این محیط دور شدم و ی فرجی شد تو زندگیم ب امید خدا