2777
2789
عنوان

کاربر اقا

184 بازدید | 35 پست

نامزدم هربار برام پول واریز می‌کنه بهم نمیگه که مثلا برات پول واریز کردم اومد نیومده یا هرچی چون من خودم درخواست نمیکنم خودش مثلا واریز می‌کنه ولی خب نمیگه دلیلش چیه؟

منم براش واریز میکردم اصن نمی‌گفت بعد چک میکردم پیامکای واریزشو ک حذف کرده 

از چشمم افتاد کلا

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینجوری بودم

انگار ادم میخواد ب روی طرف بیاره ک من برات پول زدما

خودش میبینه میگه عهه پول زدی  مرسی 

یجوریش میشه ادم خب

هممون باهر اخلاقی که داریم،یبار سعی کردیم برای یه نفر بهترین باشیم.اما چه بسیار دویدن ها که فقط پاهایم را از من گرفت گویی که انگار ایستاده بودم...

نه تو واریز میکردی میگفتی پول برات ریختم ؟

ن واریز ک میکردم نمیگفتم چون مگه قراره کسی دیگم براش واریز کنه

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

یعنی دوست دارید طرف ببینه خودش تشکر کنه

اره خب

کلا مرد با ذوق کردن و تشکر و اینا رفرش میشه انگیزه میگیره دوباره اونکار خوبو انجام بده

حالا هرچی فرقی نداره پول محبت حمایت

هممون باهر اخلاقی که داریم،یبار سعی کردیم برای یه نفر بهترین باشیم.اما چه بسیار دویدن ها که فقط پاهایم را از من گرفت گویی که انگار ایستاده بودم...

اره خبکلا مرد با ذوق کردن و تشکر و اینا رفرش میشه انگیزه میگیره دوباره اونکار خوبو انجام بدهحالا هرچ ...

خب الان بنظرت چه پیامی بهش بدم بعد الان تولدم بوده برا تولدم واریز کرده

حتی من یوقتا خانما اینجا مینویسن شوهرم رفیق بازه دیر میاد همش توگوشیه و..

دوست دارم برم بگم بابا وقتی میاد الکی ام ک شده با ذوق بدو جلو در بگو عههه اومدی ازین حرکتا 

وقتی حس کنه باعث خوشحالی و خوشبختیه بیشتر تلاش میکنه ن وقتی ک ازش انتقاد بشه

اما اینجا برخوردا خیلی بی ادبانه ست تا مستقیم نخواد کسی بهتره ادم نظرنده