2777
2789
عنوان

میخوام فردا برم برای طلاق و جدایی

1346 بازدید | 81 پست

ما چند سالع بچه میخوایم قسمت نشد خدا بهمون نداده شوهرم  دوماهی شده اختلال نعوظ داره خیلی بیخیاله اصلا دنبال درمان خودش نیست  خیلی هم بچه میخواد  ولی شبای تخمک گذاری دقیقا  این ‌طوری میشه  متاسفانه بقیه  وقتا خوبه  انقد حالم بده انقد عصبانیم  میخوام فردا ازش طلاق بگیرم حالم ازش بهم میخوره  مردک چندش   امشب همه  قرصامو انداختم سطل اشغال  ریز کردم دیگ نمیخام بچه دار شم  از هر چی بچه متنفر شدم  از شوهرم متنفررررم  کاش  بمیره  

اللهم عجل لولیک الفرج

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب درخواست طلاق بده با ذکر دلایل 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

چه دلایلی میخام اول مهریمو بگیرم

همینکه نمیخاد همکاری نمیکنه و.....

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر