2777
2789
عنوان

دوست خیانت کار

93 بازدید | 11 پست

بنظرتون چ حرکتی بزنم دلم خنک بشه؟ داستانش طولانیه

ولی ی رفیق داشتم شوهر و بچه داشت بعد اومد با دوسپسرم ریخت رو هم و رابطه داشتن 

دوسپسرم ک هیچ خاک تو سرش 

با دختره چیکار کنم؟ دلم میخاد ی کاری کنم دلم خنک بشه اروم نمیشم 

نصف شب ب سرم زد بهش زنگ بزنم 

راه حللللللللل

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چکارکنی؟هنوزم باهمن؟

نه نیستن بابا پسره ب دست و دامنم افتاده سه ماهه هروز دنبالمه ولی من دلم میخاد ی جوری دختره رو زجر بدم

اون متاهل بود میدونست من چقد عاشق این پسرم 

نه نیستن بابا پسره ب دست و دامنم افتاده سه ماهه هروز دنبالمه ولی من دلم میخاد ی جوری دختره رو زجر بد ...

دردآوره واقعا الان رابطت با پسره چجوره بخشیدی؟ قراره باهاش ازدواج کنی یا نمیخواییش دیگه

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
دردآوره واقعا الان رابطت با پسره چجوره بخشیدی؟ قراره باهاش ازدواج کنی یا نمیخواییش دیگه

قبل این اتفاقا خاستگاری کرد خانوادها میدونن باهمیم 

اینم بگم قبل خاستگاری خیانت رخ داده بعدش تموم شد من بعد تموم شدن فهمیدم داستان و 

فقط میخام ی جوری جیگر زنه رو بسوزونم

نمیدونم طعم خیانت و چشیدی یا ن ولی جیگرت میسوزه دلم میخاد ی جور بسوزونم زنه رو

متاسفانه چشیدم خیلی بده😔

الانم منم مثل تو حس میکنم دوستم داره بهم خیانت میکنه 

ازش مدرکی چیزی داری به شوهرش بفرستی

برای خوشبختیم صلوات میفرستید🥹🙏خیر ببینید 🤲
قبل این اتفاقا خاستگاری کرد خانوادها میدونن باهمیم اینم بگم قبل خاستگاری خیانت رخ داده بعدش تموم شد ...

بدبختی اینمدل زنها طرفدار دارن وپشتشون درمیان مخصوصا شوهره

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
متاسفانه چشیدم خیلی بده😔الانم منم مثل تو حس میکنم دوستم داره بهم خیانت میکنه ازش مدرکی چیزی داری به ...

دارم ولی خودم چی؟ بفرستم و به نامزدم بگه نامزدت مدارک داره فرستاده و فلان کلی دعوا پیش بیاد

حیثیتم جلوی خانواده خودم میره بخاطر انتخابم بخاطر رفیقی ک داشتم موندم! سکوت کنم؟ یا بگم واقعا

دارم ولی خودم چی؟ بفرستم و به نامزدم بگه نامزدت مدارک داره فرستاده و فلان کلی دعوا پیش بیادحیثیتم جل ...

پس بسپارش به خدا 😔خدا انشاءالله پشیمونش کنه 

برای خوشبختیم صلوات میفرستید🥹🙏خیر ببینید 🤲