2777
2789
عنوان

کاش میشد که

106 بازدید | 17 پست

کاش میشد که اینجا تاپیکامونو پاک کنیم 

من زندگیم به کل تغییر کرده 

تاپیکای قبلمو (بعضیاشو)میبینم میخوام خودکشی کنم از یاد اوریش🤦🏻‍♀️🫠

هرچی به قبلا ربط داشت رو از بین بردم

همینا مونده

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره خداییهر چند تاپیک ندارم

بخدا خیلی خوب میشد

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
همدردیم کی... تو مغز من واقعاااا

🫠🤝🏻

خدارو شکر خوشحالم برات

خیلی ممنون مهربون♥️🥲

چیشد از تصمیمتون منصرف شدید؟ممنون میشم راهنمایی کنید🙃✨

میگن هرچیزی حکمتی داره؟

واقعا داره

خدا مارو خیلی دوس داره

وقتی میبینیا چقدد اشک میریزی

با خودت میگی خدایا چرا گریه هامو نمیبینی

خدا اتفاقا میبینه ولی میگ این خواسته برات مناسب نیس

نمیده بهت 

تو فقط اینو متوجه نمیشی

هیچوقت به خدا کفر نگو تو اینجور موقع ها 

میدونی چیه؟خیلی خوشحالم خدا اون ارزومو براورده نکرد

باوجود ذره ذره اب شدنم باز براورده نشد

الان ک فکر میکنم واقعا بدبخت میشدم 

اصن مناسب نبود

میگن هرچیزی حکمتی داره؟واقعا دارهخدا مارو خیلی دوس دارهوقتی میبینیا چقدد اشک میریزیبا خودت میگی خدای ...

یعنی حتی اگه خیلی سخت بگذره بازم بهش اعتماد کنیم؟✨

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

چیکار به تاپیک قبلیا داریکسی نمیخونه که

اعصابمو بهم میزنه 

حالم از گذسته و خواسته هام بهم میخوره خاک تو سرم

😅😅😅مهم نیست اهمیت نده

واقعا حتی نمیخوام به قبلا فک کنم 

از تباهیم میسوزم

یعنی حتی اگه خیلی سخت بگذره بازم بهش اعتماد کنیم؟✨

ارهه

با قلبت با تمام وجودت

حتی ته سختی باشی 

بازم بدون که حالتو خوب میکنه

من بهت قول میدم خوشبخت ترین میشی 

با خدا دوست باش بهش تو خوشیات سختیات تکیه کن