2777
2789
عنوان

تولدم مبارک🎂🎈❤️

68 بازدید | 3 پست

آرزوی امسال 

انشالله تولد بعدی با حسِ خوبِ رتبه ی دلخواهم درآمیخته باشه...❤️✨️

💫🌱...𝑰𝒕'𝒔 𝒉𝒂𝒓𝒅, 𝒃𝒖𝒕 𝒕𝒉𝒆 𝒆𝒏𝒅 𝒊𝒔 𝒃𝒆𝒂𝒖𝒕𝒊𝒇𝒖𝒍

این مسیر طولانی و سخته اما تهش خیلی قشنگه🦋🌱. برای اولین ساله که پشت کنکور میمونم و تا پایان کنکور ۱۴۰۵ هر از چند گاهی اینجا تاپیک میزنم تا به عنوان یادگاری بمونه🤍🌱. از تجربه هام تو این مسیر میزارم تا کنکوریا بتونن استفاده کنن🎀🌱. سوالی داشتین میتونین تگم کنید، درسته پشت کنکور هستم ولی تجربه هام و اشتباهاتم میتونه کمک کننده باشه🪽🍒

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تووولدتتت مباررررک🤍واست بهترینا رو میخام🤍✨️🎀

مرسی مهربون❤️‍🔥❤️‍🔥😍😍

این مسیر طولانی و سخته اما تهش خیلی قشنگه🦋🌱. برای اولین ساله که پشت کنکور میمونم و تا پایان کنکور ۱۴۰۵ هر از چند گاهی اینجا تاپیک میزنم تا به عنوان یادگاری بمونه🤍🌱. از تجربه هام تو این مسیر میزارم تا کنکوریا بتونن استفاده کنن🎀🌱. سوالی داشتین میتونین تگم کنید، درسته پشت کنکور هستم ولی تجربه هام و اشتباهاتم میتونه کمک کننده باشه🪽🍒

ان‌شاالله به هرچیزی که میخوای برسی عزیزدلم🥹♥️تولدت مبااارکککک و پرتکرار🫂

ممنونم عزیز دلم❤❤️‍🔥❤️‍🔥😘😘