2777
2789
عنوان

کنکوریااا

135 بازدید | 10 پست

من حدودا از تیر مطالعه برای کنکور رو شروع کردم معدل نهایی یازدهمم هم خوب شد حدودا۱۹.۵بعد اصلا احساس پیشرفت ندارم چیکار کنم میشه راهکار بدید تست های شیمی خیلی ضعف دارم روزانه تست هم کار میکنم ولی تمام درصدام میانگین ۵۰ه بجز ریاضی ک۳۰هست بعد از کجا بفهمم کیفیت مطالعه ام خوبه یا نه اگه تجربه ای دارید ممنون میشم بگید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منبعی پیشنهاد داری برای منابع سخت تر؟و اینکه فیلم میبینم همه دروس رو اشتباهه؟

آیکیو گاج یا سه سطحی

آره

من در طول ۳ سال دبیرستانم فیلم فقط در حد ۴۵ دقیقه تا یکساعت اونم فقط برای مبحثی که متوجه نمیشدم دیدم

اصلا وقتتو حروم فیلم نکن

فقط تست بزن

فیلم فقط وقتی ببین که اصلا مبحثو با درسنامه متوجه نشدی

نمیاییییی نیاااااااا...میگی دوسم نداریییی...خب نداررررر😂💔

آیکیو گاج یا سه سطحیآرهمن در طول ۳ سال دبیرستانم فیلم فقط در حد ۴۵ دقیقه تا یکساعت اونم فقط برای مبح ...

همین برای زیست و شیمی آی کیو میزنم فیزیک نشر الگو و ریاضی مهروماه ولی آخه فقط با فیلم میتونم متوجه بشم میزارم رو دوایکس ۱ساعت و نیم تایم می‌بره 

از تیر مستمر ۱۰ساعت خوندم شاید ۵روزشو نخوندم باشم ولی  من نمی‌دونم مشکل از کجاست میترسم همینطوری بمونم

همین برای زیست و شیمی آی کیو میزنم فیزیک نشر الگو و ریاضی مهروماه ولی آخه فقط با فیلم میتونم متوجه ب ...

خب پس اوکیه ولی سعی کن اصلا به ویدیو عادت نکنی 

از مهرماه تایمت خیلی محدود میشه اگه مدرسه بری و وقت فیلم دیدن نداری

پیشرفت تدریجیه

چندتا ازمون ثابت میمونی

حتی ممکنه پسرفت کنی

مخصوصا زیست که یه درس دیر بازده هست

ولی از یه جایی به بعد دوباره درصدا میره بالا

تحلیل ازمون الان بهترین راهکار برای شماست 

تحلیلتو کامل انجام میدی؟

نمیاییییی نیاااااااا...میگی دوسم نداریییی...خب نداررررر😂💔

خب پس اوکیه ولی سعی کن اصلا به ویدیو عادت نکنی از مهرماه تایمت خیلی محدود میشه اگه مدرسه بری و وقت ف ...

مدرسه نمیرم راستش دوباری که آزمون دادم تحلیل انجام دادم اما انگار نتیجه ای نداشت