مریمی۴۳۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 3273 عنوان توده ی سینه 206 بازدید | 16 پست سلام باردارم .حس میکنم تو سینه ی راستم یه توده باشه چه جوری تشخیص بدم میترسم نکنه چیزی باشه باشد که غم خجل شود از صبر ما... 1396/12/25 | 11:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
0426 عضویت: 1396/11/06 تعداد پست: 4430 سینه یکم حساسه،منم قبلا همچی احساسی داشتم،و چون خیلی می ترسیدم،رفتم دکتر،نوش،نمونه برداری،خیلی سخت بود ،اما خدار وشکر چیزی نبود،ب دکترت بگو، الهامم(می تونید الی صدام کنید)
مریمی۴۳۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 3273 سینه یکم حساسه،منم قبلا همچی احساسی داشتم،و چون خیلی می ترسیدم،رفتم دکتر،نوش،نمونه برداری،خیلی سخت ب ... نمیدونم به نظرم اصلا توده نباشه ولی حس میکنم درد ندارم نمیدونم باشد که غم خجل شود از صبر ما...
تخمه عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 26262 نمیدونم به نظرم اصلا توده نباشه ولی حس میکنم درد ندارم نمیدونم برو دكتر مامو گرافي بده كه خيالت راحت بشه من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
hami عضویت: 1395/05/07 تعداد پست: 21969 عزیزم درد مهم نیست شایدبخاطر هورمون هاته..من کارشناس رادیولوژیم..ماموگرافی میگیرم..اگه توده احساس کردی یا سینه هات تغییررنگ دادن یا ترشح داشت حتما به پزشک مراجعه کن..سونو هم همه چی رونشون میده..توحاملگی هم مشکلی نیست برو سونو کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
hami عضویت: 1395/05/07 تعداد پست: 21969 برو دكتر مامو گرافي بده كه خيالت راحت بشه ماموگرافی اشعه داره وتو بارداری توصیه نمیشه عزیزم..سونو بهتره چون با ایکس ری کارنمیکنه کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
مریمی۴۳۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 3273 عزیزم درد مهم نیست شایدبخاطر هورمون هاته..من کارشناس رادیولوژیم..ماموگرافی میگیرم..اگه توده احساس کر ... ترشح بی رنگ دارم ولی میگن تو بارداری اشکال نداره از جفت سینه ام ترشح میاد . باشد که غم خجل شود از صبر ما...
تخمه عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 26262 ماموگرافی اشعه داره وتو بارداری توصیه نمیشه عزیزم..سونو بهتره چون با ایکس ری کارنمیکنه واي حواسم نبود كه باردارن من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
hami عضویت: 1395/05/07 تعداد پست: 21969 ترشح بی رنگ دارم ولی میگن تو بارداری اشکال نداره از جفت سینه ام ترشح میاد . بله ترشح توبارداری هم هست..برو توحموم جلوی اینه دستاتو ببر بالا وخودت سینه هاتو معاینه کن..اگه خدای نکرده ی توده حس کردی حتما برو سونو کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
مریمی۴۳۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 3273 عزیزم درد مهم نیست شایدبخاطر هورمون هاته..من کارشناس رادیولوژیم..ماموگرافی میگیرم..اگه توده احساس کر ... توده باید چه جوری باشه یعنی باشد که غم خجل شود از صبر ما...
0426 عضویت: 1396/11/06 تعداد پست: 4430 نمیدونم به نظرم اصلا توده نباشه ولی حس میکنم درد ندارم نمیدونم درد ک نداره،تو حموم ک رفته دقت کن الهامم(می تونید الی صدام کنید)
مریمی۴۳۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 3273 بله ترشح توبارداری هم هست..برو توحموم جلوی اینه دستاتو ببر بالا وخودت سینه هاتو معاینه کن..اگه خدای ... ممکنه برا شیر افتادن تو سینه باشه باشد که غم خجل شود از صبر ما...
hami عضویت: 1395/05/07 تعداد پست: 21969 توده باید چه جوری باشه یعنی وقتی دستت رومیزنی به سینه ات ی چیزه گرده سفت حس کنی..خیلی خیلی کوچیک هم باشه بایدکنترل بشه عزیزم کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
hami عضویت: 1395/05/07 تعداد پست: 21969 ممکنه برا شیر افتادن تو سینه باشه ممکنه ولی خیلی زوده..اخرای ماه ۸ شاید ترشح داشته باشی..ی سونو برو تا خیالت راحت باشه دیگه کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم