2777
2789

سینه یکم حساسه،منم قبلا همچی احساسی داشتم،و چون خیلی می ترسیدم،رفتم دکتر،نوش،نمونه برداری،خیلی سخت بود ،اما خدار وشکر چیزی نبود،ب دکترت بگو،

الهامم(می تونید الی صدام کنید)
سینه یکم حساسه،منم قبلا همچی احساسی داشتم،و چون خیلی می ترسیدم،رفتم دکتر،نوش،نمونه برداری،خیلی سخت ب ...

نمیدونم به نظرم اصلا توده نباشه ولی حس میکنم درد ندارم نمیدونم

باشد که غم خجل شود از صبر ما...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم به نظرم اصلا توده نباشه ولی حس میکنم درد ندارم نمیدونم

برو دكتر مامو گرافي بده كه خيالت راحت بشه

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

عزیزم درد مهم نیست شایدبخاطر هورمون هاته..من کارشناس رادیولوژیم..ماموگرافی میگیرم..اگه توده احساس کردی یا سینه هات تغییررنگ دادن یا ترشح داشت حتما به پزشک مراجعه کن..سونو هم همه چی رونشون میده..توحاملگی هم مشکلی نیست برو سونو

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
برو دكتر مامو گرافي بده كه خيالت راحت بشه

ماموگرافی اشعه داره وتو بارداری توصیه نمیشه عزیزم..سونو بهتره چون با ایکس ری کارنمیکنه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
عزیزم درد مهم نیست شایدبخاطر هورمون هاته..من کارشناس رادیولوژیم..ماموگرافی میگیرم..اگه توده احساس کر ...

ترشح بی رنگ دارم ولی میگن تو بارداری اشکال نداره از جفت سینه ام ترشح میاد .

باشد که غم خجل شود از صبر ما...
ماموگرافی اشعه داره وتو بارداری توصیه نمیشه عزیزم..سونو بهتره چون با ایکس ری کارنمیکنه

واي حواسم نبود كه باردارن

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
ترشح بی رنگ دارم ولی میگن تو بارداری اشکال نداره از جفت سینه ام ترشح میاد .

بله ترشح توبارداری هم هست..برو توحموم جلوی اینه دستاتو ببر بالا وخودت سینه هاتو معاینه کن..اگه خدای نکرده ی توده حس کردی حتما برو سونو

توده باید چه جوری باشه یعنی

وقتی دستت رومیزنی به سینه ات ی چیزه گرده سفت حس کنی..خیلی خیلی کوچیک هم باشه بایدکنترل بشه عزیزم

ممکنه برا شیر افتادن تو سینه باشه

ممکنه ولی خیلی زوده..اخرای ماه ۸ شاید ترشح داشته باشی..ی سونو برو تا خیالت راحت باشه دیگه