2777
2789
عنوان

پزشک که میشی

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 41 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درکت میکنم:))))ولی همچین آدمایی بچه نداشته باشن بهتره

عزمزمه شما حس شیشم بودین ببخشید میخواستم بدونم به نظرت امسال مجاز میشم؟ پرستاری یا مامایی آزاد قبول میشم؟ 

میرم یا میمونم پشت؟ 

راستش بگو ناراحت نمیشم 

دولت بی تقصیر نیست که خودش مردمو از طرق مختلف مجاز و تشویق به بچه داری می‌کنه و این شرایط و ایجاد می‌کنه که والدین ب خفت بیفتن و بیان بچه دار بشن و پروسه ی زندگی بعدم با مشکل باشه؟

راستی یه چیز بگم، هر وقت دیدید کسی بچه های زیادی داره سریع قضاوت نکنید که چرا توی این گرونیا اینقدر بچه آورده! آخه شاید ناخواسته باردار شده، مثلا من خودم با اینکه آی یو دی گذاشته بودم  ناخواسته باردار شدم

۴ تا بچه دارم، دومی و چهارمیم خدا خواسته بوده

البته هیچوقت بچه هام مانع تحصیلاتم نشدن و تونستم ارشد بگیرم و ان شاءالله به زودی شاغل میشم

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

راستی یه چیز بگم، هر وقت دیدید کسی بچه های زیادی داره سریع قضاوت نکنید که چرا توی این گرونیا اینقدر ...

عزیزم قضاوت نیست فقط دلم براشون میسوزه

من خودم هم ناخواسته بودم ولی پدرم از عهده هزینه ها برمیومد

بسیار عالی مادر موفق خیلی روی زندگی بچه ها تاثیر مثبت داره

امسال میشم physiatrist :)
عزیزم قضاوت نیست فقط دلم براشون میسوزهمن خودم هم ناخواسته بودم ولی پدرم از عهده هزینه ها برمیومدبسیا ...

نه عزیزم شما رو نگفتم 

کلی گفتم 

بالاخره آدمه و ناخواسته طبق شواهد کسی رو قضاوت میکنه 😁

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

دولت بی تقصیر نیست که خودش مردمو از طرق مختلف مجاز و تشویق به بچه داری می‌کنه و این شرایط و ایجاد می ...

خدا به ما فکر داده آخه 

خودمون مسئول تصمیماتمون هستیم 

اسی چند وقت یکبار حالت خراب میشه با دیدن اوضاعی که پیش میاد تو بیمارستان؟چقد روت تاثیر منفی میزارهوق ...

روحیه خوبی دارم بیشتر سعی میکنم اثرات مثبتم رو ببینم

امروز یه بچه 3 ساله آرنجش نیمه دررفته بود ، سریع با یه چرخش جا انداختم و دختر بچه کوچولو رو از درد راحت کردم میخندید و دستش رو تکون میداد و خیلی موارد اینجوری 

پزشک بودن واسه خانما خیلی سخته یا نه ؟ مخصوصا اگر بچه داشته باشی؟

آخه من آرزوم بود پزشک بشم ولی دست تقدیر یه چیزای دیگه ای رقم زد 

دیپلمم تجربی ، ارشدم روانشناسی کودک ،  شغلمم به احتمال خیلی زیاد در رابطه با رشته حقوق 😐

روحیه خوبی دارم بیشتر سعی میکنم اثرات مثبتم رو ببینمامروز یه بچه 3 ساله آرنجش نیمه دررفته بود ، سریع ...

😍😍