2777
2789
عنوان

شوهرم دلم شکست

788 بازدید | 33 پست

فردا میخواست صبحانه ببره اداره گفتم من برات میپزم گفت نه اماده میگیرم گفتم چرا مگه بد مزه درست میکنم اخه هفته ها قبل میپختم 

گفت نه برای چی تو زحمت بکشی برای همکارا من وایسی پا گاز 

ولی بهونش بود فهمیدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به کتف

ببخشین ولی اگه نمیخوای دلداری بدی نمک نریز رو زخم بقیه

واقعا جدیدا انگار ترند شده مثلا خیلی باحاله اینطوری رفتار کردن

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَـ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃لطفا تو تاپیکای ختم قرآن و صلوات و تاپیکهای مذهبی تگم کنین ممنون🌹

خب راست میگه، ل‌اشی‌تر از همکار وجود نداره

برای چی بهشون محبت کنه این همه؟🫠

سوارش میشن تهش

اگر هم می‌بینی غذا مشکل داره خب باید سعی کنی اصلاحش کنی، شوهرت می‌تونه باهاش کنار بیاد اما همکار و غریبه نه

دل شکستن نداره

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

خب راست میگه، ل‌اشی‌تر از همکار وجود ندارهبرای چی بهشون محبت کنه این همه؟🫠سوارش میشن تهشاگر هم می‌ب ...

دقیقا همین فک. میکنم شوهرم میتونه  کنار بیاد فکر کنم اونا چیزی گفتن