2789
نه من همش به مادرم میگم یادبگیرهالبته جای خوب برید که منصرف نشینمیتونین بعدا خودتون اموزش بدین یا به ...

خب مادرتون توی این سن یاد گیری زبان به چه کارش میاد؟

اگر طرف بچه نداشته باشه یا استعداد و علاقه به اموزش نداشته باشه چی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هیچوخت دیر نیست برای خواندن زبان شاید شما روزی شد مهاجرت کردید یا سفر خارج رفتید بهتره که یادگیرید یا حداقل زبون این نسل جدید رو بدونید

ولی بنده خودم مدرس زبان هستم بنظرم رفتن به موسسه اشتباهه سعی کنید آنلاین یا خصوصی مدرس بگیرید برای یادگیری که زودتر تموم بشه✨

خب مادرتون توی این سن یاد گیری زبان به چه کارش میاد؟اگر طرف بچه نداشته باشه یا استعداد و علاقه به ام ...

کلا خوبه

من خودم هدف مهاجرت دارم ممکنه بعدها قسمت بشه خانوادمم بیان به کارش میاد

بنظر من بازم دونستن زبان انگلیسی خوبه ولی خب بستگی به خودتون داره اگه علاقه ندارین که بیخیال

hate all people

عزیزم هیچوخت دیر نیست برای خواندن زبان شاید شما روزی شد مهاجرت کردید یا سفر خارج رفتید بهتره که یادگ ...

من الان یک ساله کلاس زبان میرم هر روز این سوال رو از خودم میپرسم که به چه دردم میخوره یاد گیری زبان تو این سن.

. هدفم‌چیه از یاد گیری زبان ؟ قصد مهاجرت ندارم ، اگر هم بخوایم مسافرت بریم که کم پیش میاد همسرم انگلیسی بلده . 

من الان یک ساله کلاس زبان میرم هر روز این سوال رو از خودم میپرسم که به چه دردم میخوره یاد گیری زبان ...

با توجه به تجربه ای که دارم خواندن زبان با این سن در موسسه ها اشتباهه بازم تصمیم با خودتون

عزیزم قرار نیست شما وابسته به همسرتون باشید به این فکر کنید که چی بهتر از این خودتون چندتا زبان بلد باشید و حرف بزنید

تو کلاس ما من از همه کوچیکترم ۳۱ بقیه تازه میخوان مهاجرت هم بکنن . سطح زبانمون هم پایینه برو برات مه ...

تو کلاس ما از دختر ۱۵ ساله هست تا زن ۴۰ ساله . 

سه تا خانوم بودن ۲۵ ، ۲۸ ، ۴۰ ساله متاهل بودن ، بچه هم داشتن خانه دار بودن . هر سه تاشون دیگه نمیان. الان من از هم سنم بیشتره .

تو کلاس همه یا محصلن یا دانشجو . امروز یکی از بچه ها پرسید هدفت چیه از کلاس اومدن ، موندم چی بگم.

هر روز هم‌از خودم‌میپرسم الکی فقط وقت و پولم رو هدر میدم . زبان میخوام چکار کنم.

با توجه به تجربه ای که دارم خواندن زبان با این سن در موسسه ها اشتباهه بازم تصمیم با خودتونعزیزم قرار ...

خب کلاس خصوصی هم هزینش خیلی بالاست و هم اینکه تو کلاس عمومی با بقیه تعامل داری . اسپیکینگ و لیسنینگ بیشتر تقویت میشه تو کلاس عمومی .بعد من الان سطحم‌پایینه . کلاس خصوصی شاید برای سطوح بالاتر مناسبتر باشه‌

خب وقتی علاقه نداری چرا میری؟

علاقه که خیلی ندارم ولی اولش که میخواستم برم گفتم دیگه دوره زمونه ای نیست که انگلیسی بلد نباشی و... رفتم بعد هر چی میگذره میگم الان یک ساله دارم میرم وقت گذاشتم پول دادم الان یه دفعه ولش کنم حیفه ولی واقعا حوصلم نمیکشه . بعدم نمیدونم دقیقا هدفم چیه . انگیزه ندارم ادامه بدم از طرفی هم میگم حیفه.

علاقه که خیلی ندارم ولی اولش که میخواستم برم گفتم دیگه دوره زمونه ای نیست که انگلیسی بلد نباشی و... ...

برای تقویت مغز خیلی خوبه،ولی وقتی علاقه نداشته باشی خب میشه عذاب برات،میتونی به این فکر کنی،چه کیفی میده فیلم بدون زیرنویس ببینی😅یا همه آهنگها رو بفهمی🤪

تو چه قشنگی😍...

برای تقویت مغز خیلی خوبه،ولی وقتی علاقه نداشته باشی خب میشه عذاب برات،میتونی به این فکر کنی،چه کیفی ...

اره خوبه ولی تا برسی به مرحله ای که فیلم و اهنگ رو راحت متوجه بشی پوستت کنده میشه . لیسنینگ‌خیلللللللی سخته.

اره خوبه ولی تا برسی به مرحله ای که فیلم و اهنگ رو راحت متوجه بشی پوستت کنده میشه . لیسنینگ‌خیلللللل ...

من چند سال پیش ی مدت میرفتم،کاش ادامه داده بودم☹️

تو چه قشنگی😍...

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز