2777
2789
عنوان

عشق ابدی و ازادی که دارن

274 بازدید | 23 پست

بچه ها خیلی همه دخترا ازاد و راحتن .. بعصیاشون اولش به نطر دخترای بسته ای میومدن ولی خیلی راحتن.‌ مثلا سودا فک میکردم خیلی بسته باشه .. ولی خیلی راحت از دوست پسرای گدشتش گفت... به امیر گفت بعد برنامه بیاد خونش زندگی کنه .. لب گرفتن.. حتی محدثه که دختر به ظاهر مظلومیه راحت جلو دوربین میگفت با شاعبن باهم زندگی میکنند خانوادشون میدونن.. الی و دانیال هم همینطور .. طناز و شاهینم که باهم زندگی میکنند .. ترانه و مهبدم همینطور و اپن مایندن.. ولی مثلا محدثه خیلی مطلومه .. خانوادش میدونن  با شاهین باهم زندگی میکردن بعد الان جلو دوربین گفتن باز میرن با یه پسر دیگه و پدیرفته شده .. میخوام بدونم الان دیگه ابن جیزا مهم نیست ؟ مثلا پسره بدونه تو یک سال با دوست مسرت زندگی میکردی  الان باهات دوست میسا و شاید ازدواج کنن؟ حتی زهرا و علی هم خونه هم بودن 

استانبولن! تو این برنامه عم شرکت کردن

بسته!؟ تعریفت چیه؟

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم واقعا برام سواله خانواده چجوری راضی شپن که اینا تو این برنامه شرکت کنن

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

اینا وقتی هم خونه هستن باهمن میخابن؟؟

باور کن درگیری زهنیم همش این سوالع.اخه طناز یک داداش داره یعنی باهاش کار ندارن اوکی هستن با ابن قضیه

بخدا هرچقدم امروزی هستم  بازم مغزم قفله واس این جریان

با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
لطفا نگاهتونو حروم این برنامه های لجن نکنین

فقط ترویج بی بندو باری و ی مشت آدم سطح پایین جمع شدن دور هم و چرت و پرت میگن حتی خود خارجم حریم شخصی دارن من بعضیاشو تو اکسپلور میبینم حالم بهم میخوره