2777
2789
عنوان

هیچوقت هیچوقت 😕

98 بازدید | 8 پست

دستم نمک نداشت انگار دارم  به دوست و رفیق باج میدم 

کلی هزینه میکنم براشون در حالی که بی پولم تهش با اونی صمیمی ترن که یه هزاری خرجش نکرده 

واقعن خرج رفیقا و آدمای که دل سطح من نبودن

در مکانی زندگی میکنم در محله ای که به من نمیخوره 

واقعن نمیگم آدم خاصی هستم ولی اینجا یجوریه درسته بدنیا اومدم اینجا ولی کنار نیومدم از اول انگار بهش تعلق نداشتم حتا یه دستت درد نکنه هم نمیگن حس میکن وضیفه منه خودش سالی یکبار برای من چیزی نمیخره 

به معنای خالص مفت خوره به مفت خوری نه نمیگه 

من خسته شدم از این وضعیت از این محبت های بی جوابی از منی که شکست خورده در برابر آدمای بی لول مفت خور و رفیقای بدرد نخور واقعن جز ضرر چیزی ندارن

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

اگه حالت باهاشون خوب نیست رابطتتو کم یاقطع کن نه خوبی کن نه بدی که ضررنکنی

دوست دارم رابطمو قطع کنم ۹ ساله دوست دارم قطع بشه این ارتباط چطوری؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی‌مانع میشه‌که قطع نکنی؟

میدونی آدم بدی نیست برعکس رفیق خوبیه 

اما من یه رفیق هم مسیر میخام یه رفیق که یا هم تلاش  کنیم هدف داشته باشه واسه آیندش این بیخیاله براش مهم نیست هدفی نداره اگر منم نخام یه روز مجبور میشم مسیرمو عوض کنم چون من هدف های بزرگتری دارم اون واسه آسونی رفت یه رشته من واسه آیندم سختی یه رشته رو به جون میخرم اگر جا داشت تلاش میکردم واسش تا بهتر شه اما از قدیم گفتن کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد کسی که خودشو به خواب زده هرگز چون  میشنوه اما جواب نمیده ۹ سال پیش با اینکه بچه بودیم یه حسی میگفت فاز من با اونا فرق میکنه و ثابت شدس من تصمیم گرفتم رفیقی نداشته باشم و سخته الان وقتی اون هی پستای در مورد رفاقت و محبت میفرسته و میبینم سختم میشه به هرحال رفیقمه دوستش دارم اما میدونم همیشگی نیست چون مسیر متفاوته بنظرم بزارم تا روزی که مسیر عوض شه

خب دوستتو بشناس بعد بهش خوبی کن .به هرکی خوبی نیومده

آدم بدی نیست ولی بود و نبودش فرقی نمیکنه 

نمیتونه محبت هارو جبران کنه شرایطش نمیزاره یه رفیق خوب 

باشه ولی نمیخاد قبول کنه فکر میکنه رفاقت همینه که حوصله آدم سر بره برن پیش هم درحالی که فراتر از اونه 

آدم بدی نیست ولی بود و نبودش فرقی نمیکنه نمیتونه محبت هارو جبران کنه شرایطش نمیزاره یه رفیق خوب باشه ...

خب بدرد نمیخوره خودتم داری میگی 

غصه نخور اووو انقد دوست پیدا میکنی 

کلاسی چیزی برو دوست خوب کمه ولی هست 

جبران فقط با پول نیس میتونه با خوبی جبران کنه