2821
2789
عنوان

مادرم

266 بازدید | 11 پست

دوستان میشه تورو خدا نفری هر چندتا دونه ک دوست دارید از یه دونه تا ۱۰ تا دونه صلوات برای بهبودی حال مامانم بفرستید؟😢 از دیشب تا حالا حالش خوب نیست همه ش ناله میکنه اعصابش ناراحته عصبی شده😭

حمد وستایش خدا بر هر نعمتى؛ و هر خوبى را از خدا می‌خواهم و از هر بدى، به خدا پناه می‌برم و از هر گناهى، از خدا آمرزش می‌طلبم🙏🏼❤💫🌕 خدایا سپاسگزارم بابت همه چیز...🙏🏼😊🌹😘

حتما عزیزم .ایشالا که به زودی حالش خوب میشه نگران نباش 

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞

چشم😗

ایشاالله حالشون خوب میشه عزیزم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چشم😗 ایشاالله حالشون خوب میشه عزیزم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

مرسی گلم مرسی از همگی دوستانم محبت دارید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

حمد وستایش خدا بر هر نعمتى؛ و هر خوبى را از خدا می‌خواهم و از هر بدى، به خدا پناه می‌برم و از هر گناهى، از خدا آمرزش می‌طلبم🙏🏼❤💫🌕 خدایا سپاسگزارم بابت همه چیز...🙏🏼😊🌹😘
مرسی گلم مرسی از همگی دوستانم محبت دارید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

وظیفه اس.فدات عزیزم😘😘😘

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

عزیزم هوای مادرتو داشته باش بهش دلداری بده و اگه مشکلی هست بهش امید بده که حل میشه و خودش رو ناراحت نکنه. هیچ چیز ارزش اینو نداره آدم به خاطرش سلامتیشو به خطر بندازه.سلامتی از هر چیزی بالاتره.

عزیزم هوای مادرتو داشته باش بهش دلداری بده و اگه مشکلی هست بهش امید بده که حل میشه و خودش رو ناراحت ...

باشه عزیزم ممنون