2777
2789
عنوان

پسر 13 ساله ای

178 بازدید | 16 پست

دارم شبا میخاد بیاد بین من وخواهرش بخوابه انقد حرصم میگیره که نگو ما رو زمین تشک پهن میکنیم می‌خابیم بعد این میخاد بیاد وسط بخوابه خواهرش ازش کوچیکتره راهش ندیم قهر میکنه اخم میکنه اخه حرص میخورم هیکلش گنده دلی اداهاش بچگونه کی میخاد بزرگ شه من نمیدونم

طفلک کمبود محبت داره

یا خواهرشم جوا بخوابون یا باهم باشن

عزیزان من این روزا ادبیاتم رو کاملا از دست دادم لطفا از بحث کردن های بی مورد با بنده بپرهیزید تا شرمندتون نشم تمام کاربری های کردستان زیبا متعلق به منه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما باید تو سن خاصی جای خواب دختر و پسرتون رو جدا میکردین 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

پسرامامانی ان همین الان یه گل پسرپاهاش روگردنمه چون عادت داره اینجوربخوابه یکی دیگه هم داره توایتابامن چت میکنه مامان مامان برام راه انداخته

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪