2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گوشت گوسفند و کیوی ترد میکنه. نمکم وقتی کبابا رو چیدین رو منقل بزنید اگه زودبزنید سفت میشه

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

اگه منظورت چنجه اس 

ما اینطور کباب میکنیم ولی ترد نمیشه نرم و فوق العاده میشه 

اول ک تو مواد میخوابونیم(پیاز ابلیمو نمک)

بعد با چهارتا سیخ رو تخته گوشت میکوبیمشون نه خیلی کم ک له و لورده بشن نه خیلی کم ک سفتی گوشت از بین نره 

در اخر ک سیخ کردیم رو شعله گذاشتیم یه سیخ چربی گوسفند هم کنارش میزاریم کباب شه و روی همشون یه در قابلمه میزاریم  و هر چند دقیقه یکبار هم آب سیخ چربی رو رو بقیه گوشتا میریریم ... محشششششر میشه

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔

عزیزم  اول پیازو رنده کن و نمکش بزن بزار کنار بمونه و درش روهم ببند.ازطرفی دیگه اگه گوشت قرمز داری بهش کمی فلفل سیاه و یه نوک انگشت زیره بزن و یه خورده زردچوبه بعد نیم ساعت پیازهارو بریز روش و حدودنیم ساعت که گذشت اابلیمو رو بریز و حسابی بهم بزن و بزارش بمونه طعم میگیره.پیاز اولش رنده میشه تلخ هست به اصطلاح سراشپزابهش میگن تلخه پیاز بایدکمی صبرکنی اون تلخیش بره بعدبه گوشت اضافه ش کنی