2777
2789
عنوان

زشت بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 7710 بازدید | 217 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگفتی چشماتون زشت میبینه! جدی میگم ! خوشگلی و زشتی وجود نداره یکی از نظر من خوشگله از نظر یکی دیگه نه! 

کین طلب در تو گروگان خداست زانک هر طالب به مطلوبی سزاست 💓❤💓
شوهرم که میگه تو خوشگلترین زنه فامیلمون ۶ستی نمیدونم دروغه یانه

قطعا درسته اون از زاویه ای تورو دیده که بقیه ندیدن این یه مسئله جدیه.باغرور واعتماد به نفس براش بهترین باش

عزیزم نزار کسی اعتماد به نفستو زیر سوال ببره.جواب همچین ادماییو باید بدی

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
گذاشتم

نیومده

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
نه جوابشونو میدم ولی تو دلم تاییدشون میکنم

پس خودت مشکل ضعف اعتماد به نفس داری هیچ انسانی رو خدا زست نیافریده هستن خیلیا قیافه خوبی ندارن ولی اینقد ماهن که ازسون لذت میبری انرژی مثبت بهت میدن و در مقابلش آدم هست عروسک بلانسب مثل عن میمونه و تو فقط ازش دوری میکنی هر کسی یه جور زیباست و چه خوبه شخصیت و منش و ذات آدم زیبا باشه,زیبایی صورت با یه اتفاق مثل اسید سوختگی تصادف بیماری در عرض یه ثانیه میپره

گذاشتم کجا رفت پس

گربه خوردش 😑