خیلی احساس بدیه همش همه جا حس میکنم خیلی زشتم یا سنم زیاد میزنه همش با خودم درگیرم خیلی ناراحتم از این موضوع اولا اینجور نبودم اعتماد به نفس داشتم ولی بعد ازدواج اینقد خانواده شوهر گفتن پسرمون از تو خوشگلتره خوبه بچه ها شبیهت نیستن دیگه احساس پوچ بودن دارم خیلی خودمو زشت میدونم
عزیزم نزار کسی اعتماد به نفستو زیر سوال ببره.جواب همچین ادماییو باید بدی
باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
پس خودت مشکل ضعف اعتماد به نفس داری هیچ انسانی رو خدا زست نیافریده هستن خیلیا قیافه خوبی ندارن ولی اینقد ماهن که ازسون لذت میبری انرژی مثبت بهت میدن و در مقابلش آدم هست عروسک بلانسب مثل عن میمونه و تو فقط ازش دوری میکنی هر کسی یه جور زیباست و چه خوبه شخصیت و منش و ذات آدم زیبا باشه,زیبایی صورت با یه اتفاق مثل اسید سوختگی تصادف بیماری در عرض یه ثانیه میپره