2777
2789
عنوان

زشت بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 7710 بازدید | 217 پست

گناه بزرگی میکنند

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺
جلو شوهرم بگن شوهرم درجا جوابشونو میده ومعتقده که اونا زشت وکاملا حسودن به همین دلیل به حرفشون بهایی ...

خب پس تو هم یک بار. برای همیشه درست ث. حسابی ولی مودبانه جوابشونو بده

ای کاش به جای دین به انسانیت معتقد بودیم 🙊🙈🙉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده شوهر ک درهرصورت پسراشونو قشنگترمیبیننن.تازه مواردی هست ک حتی افغانی روهم از عروسا زیباترمیبی ...

استارتر ک واقعا قشنگه ولی زشت وجود داره

یکیش خود من ک همه غیرمستقیم میگن و ازاونجایی ک ۲۰سالمه تاحالا هیچچچ پسری پیشنهاد دوستی بهم نداده ولی همه دوستام انواعشو تجربه کردن والان دارن متاهل میشن مطمعن شدم ک واقعاا زشتم

استارتر ک واقعا قشنگه ولی زشت وجود داره یکیش خود من ک همه غیرمستقیم میگن و ازاونجایی ک ۲۰سالمه تاحا ...

واقعا هیچکس زشت نیس.مطمینم ازدواج موفقی خواهی داشت فقط اعتماد بنفس داشته باش.مگه قراره معیارزیباییت با خواستگار ودوست پسرسنجیده بشه.

من عکس استارتر رو ندیدم

سلام

اولا زیبایی نسبی هست یعنی به دید بستگی داره

بعدش به نظر من جسم فقط یه جلد برای روح ما در این زندگی خاکی هست و آخرش زیر خاک پوسیده میشه و از بین میره پس درجه زیبایی اش چقدر میتونه مهم باشه?!!!!

متاسفانه امروزه اکثریت فقط به فکر زیبایی جسم هستن که فانی است 

دریغ که باید به زیبایی و تعالی روح بپردازیم

خدایا ممنونم که تو دلم نی نی گذاشتی. هر روز برای همه دوستان منتظر نی نی سایت دعا میکنم.

چه کهکه خوریا خودشون خیلی خوشگلن ببین هروقت برگشتن بهت گفتن زشت بگو من3نفر خودم روی سگم غروم اوکی!زندگیم اشتباهم انتخاب خوشگل بودنم یا زشت بودنم به هیچیکی ربط نداره😎😎